Jak zrobić pierwsze piwo..

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Maidenowiec
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.07
    • 2287

Widocznie jestem wygodny i nie lubię jak mi coś capi
    Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl

Thou shallt not spilleth thy beer!

Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.

Comment

• Krzysiu
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2001.02
      • 14936

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maidenowiec
      Z chlorem jest podobnie.
      Potrafisz to w jakikolwiek sposób uzasadnic, używając argumentów chociażby zbliżonych do naukowych?

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maidenowiec
      Ludwik, porządna gąbka i szczotka do mycia wszystkiego, Chemipro OXI do sterylizacji.
      Ludwik rzecz jasna, jak sama nazwa wskazuje, nie pozostawia po sobie NIC.

Comment

Related Topics

Collapse

• darekd
        Browar Zakładowy, Sezon Grzewczy
        darekd
        czyli koźlak z syropem klonowym.

Ekstr. 16%
        Alk. 7%

Aromat - no czuć, że jest ten syrop, Tak wyraźny, że już na starcie jest obawa, że to będzie ulepek. W tle jakaś taka trudna do określenia mniej przyjemna nuta (po przelaniu łodygowo-ziemista), która wraz...
        2024-12-07, 01:25
      • pebejot
        Żywiec, Ks. pr. Stanisława Słonki 22a, PUB Papiernia (Beskidzki Browar Rzemieślniczy)
        pebejot
        Jeden z najdziwniejszych firmowych lokali browaru w jakich dotychczas byłem.
        PUB Papiernia znajduje się w centrum Żywca, nieco ponad pół kilometra od dworca kolejowego.
        Jest to teren przemysłowy, gdzie mieści się sam browar, a PUB Papiernia jest niby nocną dyskoteką, ale tak naprawdę...
        2024-03-24, 16:55
      • pietrus96
        Osad w butelkach
        pietrus96
        Cześć,
        dawno nie warzyłem jednak planuję coś upichcić. Powoli się przygotowując znowu wróciłem do tematu który mnie nurtuje od dłuższego czasu. Mianowicie czystość butelek do których rozlewane jest piwo. Mianowicie chyba jak każdy piwowar korzystam powtórnie z butelek z piw które...
        2024-01-13, 20:24
      • pebejot
        Mołdawia, Kiszyniów, Stefan cel Mare si Sfant Boulevard 71, Keller Holz
        pebejot
        Kolejny minibrowar o olbrzymim potencjale, otwarty w 2021 roku.
        Firmowy lokal mieści się na najbardziej reprezentacyjnej ulicy w Kiszyniowie w odległości 2 km od dworca kolejowego.
        Po przekroczeniu progu poczułem jak bije we mnie atmosfera niedoskonałości samego siebie.
        Jest...
        2024-01-06, 21:27
      • pebejot
        Mołdawia, Kiszyniów, Strada Stefan Cel Mare 182, Lake House Brewpub
        pebejot
        Mołdawia to wciąż jeden z najbiedniejszych europejskich krajów o mocno niestabilnej sytuacji geopolitycznej.
        Niemniej jednak mołdawska stolica powoli zmienia się. Jej modernistyczne, betonowe oblicze nabiera bardziej europejskiego kształtu.
        Powstają nowoczesne osiedla mieszkaniowe,...
        2024-01-05, 23:11
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...