Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grazdanin
Wyświetlenie odpowiedzi
Fermentacja, a raczej jej brak
Collapse
X
-
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grazdanin Wyświetlenie odpowiedziOstatnie pytanie, mogę butelkować jeżeli winomierz wskazuje 4 BLG ?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mareks Wyświetlenie odpowiedziZielonkawy?????Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedzibo to zielone piwoMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziz chmieluMniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Witam wszystkich !!
W środę wieczorem nastawiłem piwko z puszki coopersa_lager !! Temp 24st przez pierwsze dwa dni po wejściu do pomieszczenia gdzie stoi pojemnik było czuć lekko drozdzami czyli coś bulgotało ale słabo. Dziś (piatek) to już prawie wczale nie bulgota sprawdzałem BLG ma 5 kolor słomkowy i pachnie drozdzami.
CZY mam się martwić brakiem burzliwej fermentacji ???
Pozdrawiam
Raffsa
Comment
-
-
Już jest po burzliwejMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziJuż jest po burzliwej
Pozdrawiam
Comment
-
Comment