To jeszcze dopytam jeśli mogę. Jak długi macie wężyk aby było wygodnie i czy musi być silikonowy czy daje radę igielitowy.
Jaka optymalna długość i rodzaj wężyka do wygodnego rozlewu?
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Mam nadmiar węża silikonowego 25/31 mm.
Oferuję 5m w jednym kawałku lub kilku do 5 m.
cena 38 zł za 1 mb.
pozdrawiam Maciek...-
Channel: Targowisko piwowarskie
2019-02-25, 14:09 -
-
Browar restauracyjny w samym sercu pięknej gentskiej starówki odwiedziliśmy 5.08.2024. Mieści się on na parterze 2-piętrowej białej kamienicy, przed którą wprost na bruku rozstawiono ogródek z firmowymi parasolami otoczony skrzyniami z zielenią. Mimo, że to ulica można tu przyjemnie posiedzieć...
-
Channel: Belgia
-
-
witam!!! do sprzedania 2 szt. anty-przypalacz dna, szczegóły w linku:
https://www.youtube.com/watch?v=_euwE8qhZn0
Robiłem pod siebie ale zostało mi materiału więc 2 szt. mam na zbyciu. Oczywiście stal nierdzewna w gat. 304. Sam tego nie spawałem ale zleciłem to firmie...-
Channel: Targowisko piwowarskie
2024-02-08, 23:09 -
-
Wreszcie i Pruszków ma swoje piwo. Browar położony na długość papierosa od stacji PKP z buta. Otwarte Bramy witają pomieszczeniem z w którym jest bar, warzelnia i zaszklona leżakownia. Do tego dość spory ogródek za pomieszczeniem.
W chwili otwarcia dostępne 3 piwa: Lager, Pszeniczne,...-
Channel: Mazowieckie
-
-
Jakoś mi ten Gzub się schował... W Annopolu byłem na corocznym Beer Campie 22-23.06.2019, a dopiero teraz przypadkiem znalazłem notatki. Co prawda to nie mój pierwszy raz na tej imprezie, jednak po raz pierwszy miałem możliwość dokładnego obejrzenia części produkcyjnej. No prawie, gdyż...
-
Channel: Wielkopolskie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment