Mam gorącą prośbe , jak przerobić ten skład( już taki mam) na wędzone Marcowe
- słód pilznenski Weyermann - 3,2 kg,
- słód monachijski typ I Weyermann – 0,8 kg,
- słód karmelowy jasny Carapils® - 0,3 kg,
- słód karmelowy Caramunich® typ II Weyermann - 0,2 kg,
- chmiel aromatyczny Hallertau Spalt Select - 50 g (granulat),
- chmiel aromatyczny Tettnanger - 30 g (granulat)
- słód pilznenski Weyermann - 3,2 kg,
- słód monachijski typ I Weyermann – 0,8 kg,
- słód karmelowy jasny Carapils® - 0,3 kg,
- słód karmelowy Caramunich® typ II Weyermann - 0,2 kg,
- chmiel aromatyczny Hallertau Spalt Select - 50 g (granulat),
- chmiel aromatyczny Tettnanger - 30 g (granulat)
Comment