Problem
Collapse
X
-
Krzysiu, chłopie ja Cię muszę koniecznie poznać. Z pięć razy zbierałem się żeby koledze Lagerikowi odpisać choćby w kwestii używania języka polskiego, ale inni mnie wyprzedzali.
Jednak Twoje dwa ostatnie posty to jedne z lepszych tekstów jakie słyszałem. Obśmiałem się jak norka, mało z krzesła nie spadłem. TwojeComment
-
Powiem krótko: kolega Lagerik to albo jakiś niezły jajcarz albo dzień zaczyna od wypalenia dużej ilości czegoś nielegalnego.
Z podziwem czytam odpowiedzi kolegów, którzy z niezwykłą cierpliwością próbują wspomóc kolegę Lagerika. Niesamowite. Zanim ja się odważyłem zacząć warzyć i czytałem miesiącami to forum czegoś takiego tu nie było. Odsyłano ludzi do książek/FAQ/wstępu/wyszukiwarki. Irytowało mnie to, a teraz stwierdzam, że tamto podejście było słuszne, a obecne jest złe. Nie żebym deprecjonował wasze wysiłki. Doceniam je. Niestety nic z tego nie będzie. Indolencja intelektualna kolegi Lagerika nie pozwala mu skorzystać z waszych rad.Comment
-
proponuję go przykleić gdzieś na szczycie i załączać link do każdego nowego tematu w tym typie jako ostrzeżenie
Comment
-
Ja też z niecierpliwością oczkuję na każdy nowy post w tym wątku i traktuję to na równi w ątkiem "dowcipy, które śmieszą tylko nas".
Swoją drogą jestem coraz bardziej pewny, że kol. Lagerik to ktoś, kto oda dawna jest na forum i postanowił sobie z nas zrobić ubaw. Jak przyczytałem o 2 słodach w garnku ze stali szlachetnej to myślałem, że .... (lepiej tego nie napiszę)Comment
Related Topics
Collapse
-
Witam! Trochę zacząłem od nie tej strony i nie ogarniam kilku spraw na które nie potrafię znaleźć odpowiedzi poprzez wyszukiwarkę. Mam za sobą można tak powiedzieć drugie piwo w tym roku jak i w swoim życiu. Pierwsze to było po prostu nastawienie Brewkitu (Stout) na fermentację w okolicach...1 Photo
-
Channel: Kołyska piwowarska
-
-
Ci co byli lub będą w Czarnogórze, swoją obecność zawężają do miejscowości nadmorskich, co wcale nie dziwi. Natomiast mało kto zapuszcza się do stolicy. Można to także zrozumieć, ponieważ zabytków praktycznie tam nie ma, co jest pokłosiem zamiłowania rożnych armii, w zrzucaniu ładunków...3 Photos
-
Channel: Czarnogóra
-
-
W tym przypadku mamy do czynienia z kompleksem hotelowo - gastronomicznym na dużą skalę. Czego tam nie ma. Jazda na koniach, kąpiele, browar, własna farma, ścieżki rowerowe... Olbrzymi kombajn wypoczynkowy, który został otwarty w 2015 roku. I nie ma co się oszukiwać, że przeznaczony raczej...2 Photos
-
Channel: Słowacja
2022-01-20, 21:37 -
-
Po niezbyt udanej wizycie w Kulcie, udałem się w inną część kijowskich blokowisk, ale w przyjemniejszej okolicy.
Przed lokalem jest jeziorko i park który w sobotni gorący wieczór zapełnił się licznymi bywalcami.
Budki z fast-foodami miały swoje żniwa a w ich okolicy jakaś...3 Photos-
Channel: Ukraina
-
-
W najbliższym czasie będę przenosił Browar.biz i Centrum Piwowarstwa na serwer z nowym oprogramowaniem. Obecnego dwunastolatka nie jestem w stanie bezboleśnie zaktualizować, więc jest z tym trochę zachodu. Dla niektórych obecny stan to tylko niewyświetlanie się zielonej kłódeczki w przeglądarce...
-
Channel: Ogłoszenia i nowości w Browarze
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment