Maruś dziękujemy
Problem
Collapse
X
-
Ostatnio zmieniłam płeć Maggykowi, teraz mi zmieniono płeć. No cóż, kolega Lagerik niedowidzący najwyraźniej jest, ale czytając ten chaotyczny kompletnie potok wypowiedzi wcale się nie dziwię, chłop musi nad sobą popracować
Lagerik, pisz posty bardziej zrozumiałe, trochę interpunkcji przydało by się. Forumowicze wykazali maximum dobrej woli wobec Ciebie, wierz mi, masz szczęście, nie wiem, jak to się stało
Comment
-
-
Zapomniałbym dodać,że gdy będę zlewał piwo do butelek to wtedy dam po łyżeczce do butelki suchego ekstraktu słodowego żeby była piana http://www.browamator.pl/szczegoly.p...&grupa_p=6&pwd[6]=%2F163929%2F164394%2F183072%2F6166448&sortuj=kod
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Lagerik Wyświetlenie odpowiedziZapomniałbym dodać,że gdy będę zlewał piwo do butelek to wtedy dam po łyżeczce do butelki suchego ekstraktu słodowego żeby była piana http://www.browamator.pl/szczegoly.p...&grupa_p=6&pwd[6]=%2F163929%2F164394%2F183072%2F6166448&sortuj=kodMniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedziMoże i ciut gorsza,Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Lagerik Wyświetlenie odpowiedziA pozatym już wszystko wiem co i jak.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
OK ale mi chodzi,że wiem na razie jak robić piwo z brewkitów.A Gdybym robił piwo już.To robiłbym tak
Wodę bym podgrzał i wsypał cukier i zamieszał aby nie było kryształków,potem bytm dodał brewkit i zamieszał i bym tak to sobie trzymał na ogniu aż gdyby brzeczka się wzięła wrzała jak wrząca woda i wtedy bym zdjął z ognia i szybko schłodził i wcześniej bym przygotował drożdżę i dodał je do brzeczki.Co o tym myślisz anteks.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Lagerik Wyświetlenie odpowiedziA pozatym już wszystko wiem co i jak.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
Comment