Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Lagerik
Wyświetlenie odpowiedzi
Problem
Collapse
X
-
Krzysiu, chłopie ja Cię muszę koniecznie poznać. Z pięć razy zbierałem się żeby koledze Lagerikowi odpisać choćby w kwestii używania języka polskiego, ale inni mnie wyprzedzali.
Jednak Twoje dwa ostatnie posty to jedne z lepszych tekstów jakie słyszałem. Obśmiałem się jak norka, mało z krzesła nie spadłem. Twoje
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Lagerik Wyświetlenie odpowiedzi(..)i bym tak to sobie trzymał na ogniu aż gdyby brzeczka się wzięła wrzała jak wrząca woda (...)
Powiem krótko: kolega Lagerik to albo jakiś niezły jajcarz albo dzień zaczyna od wypalenia dużej ilości czegoś nielegalnego.
Z podziwem czytam odpowiedzi kolegów, którzy z niezwykłą cierpliwością próbują wspomóc kolegę Lagerika. Niesamowite. Zanim ja się odważyłem zacząć warzyć i czytałem miesiącami to forum czegoś takiego tu nie było. Odsyłano ludzi do książek/FAQ/wstępu/wyszukiwarki. Irytowało mnie to, a teraz stwierdzam, że tamto podejście było słuszne, a obecne jest złe. Nie żebym deprecjonował wasze wysiłki. Doceniam je. Niestety nic z tego nie będzie. Indolencja intelektualna kolegi Lagerika nie pozwala mu skorzystać z waszych rad.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika korbicz Wyświetlenie odpowiedziOdsyłano ludzi do książek/FAQ/wstępu/wyszukiwarki. Irytowało mnie to, a teraz stwierdzam, że tamto podejście było słuszne, a obecne jest złe.
Comment
-
-
Ja też z niecierpliwością oczkuję na każdy nowy post w tym wątku i traktuję to na równi w ątkiem "dowcipy, które śmieszą tylko nas".
Swoją drogą jestem coraz bardziej pewny, że kol. Lagerik to ktoś, kto oda dawna jest na forum i postanowił sobie z nas zrobić ubaw. Jak przyczytałem o 2 słodach w garnku ze stali szlachetnej to myślałem, że .... (lepiej tego nie napiszę)
Comment
-
Comment