Ale wstyd :P chociaż może się nauczę na przyszłość żeby tego więcej nie pomylić :P
Zestaw startowy co powinno w nim być
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Tereny poprzemysłowe otoczone kanałami na północ od centrum miasta. Stare budynki fabryczne wykorzystano jako knajpy, restauracje, sklepy, galerie i centra zabaw. Jest też i browar z wyszynkiem na miejscu w dużej hali z charakterystycznymi świetlikami na dachu. Można tu dojechać tramwajem nr....
-
Channel: Belgia
-
-
Ogłoszenie: https://www.olx.pl/oferta/browar-dom...7-IDzr50h.html
Browar Domowy Browamator SUPER START - zestaw startowy + garnek + 60 butelek
- zestaw do samodzielnej, domowej produkcji piwa
- użyty raz do wyprodukowania...-
Channel: Targowisko piwowarskie
2019-04-09, 11:45 -
-
Duuużo wody w rzece Utracie upłynęło nim Browar Jabeerwocky wreszcie podjął produkcję piwa. Różne czynniki wpłynęły na to opóźnienie, generalnie są one znane ludziom z piwnej branży, więc nie będę się nimi tu zajmował. W każdym razie dużym zaskoczeniem było dla mnie gdy we wrześniu...
-
Channel: Browary polskie
-
-
Zastanawiałem się długo cóż mógłbym napisać o browarkach w których próbowałem piwa, ale ich nie widziałem od wewnątrz co mi się rzadko zdarza.
Ale coś napisać trzeba, nie zawsze musi być kawior, jak brzmiał tytuł pewnego filmu.
Miasto Wozniesiensk nie prezentuje...3 Photos-
Channel: Ukraina
2022-02-01, 22:22 -
-
Witam,
mam nadzieję że nie było pytania o ten zestaw, przejrzałem parę tematów i nic nie znalazłem, jesli się myle to proszę mnie naprowadzić. Jestem początkujący i wiele mam do nauczenia dlatego też prośba do Was bo mam dylemat czy zestaw jest warty swojej ceny, czy posiada...-
Channel: Sprzęt
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment