Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika manek89
Wyświetlenie odpowiedzi
Pierwsze piwo- coopers stout
Collapse
X
-
Spokojnie.
Czekaj aż piana opadniePowyższy post wyrażą osobiste poglądy autora i nie jest w żadnym wypadku nakłanianiem do przestępstwa w myśl art. 255 kk.
W razie wątpliwości skontaktuj się z lekarzem lub farmaceutą.
W trakcie sporządzania niniejszego postu nie ucierpiało żadne zwierze, nie używano także organizmów modyfikowanych genetycznie.
Comment
-
-
OK dzięki panowie. Zajrzę w sobotę do pojemnika, żeby zobaczyć co się dzieje. Mam jeszcze pytanie następną puchę jaką chciałbym zrobić jest IPA tyle, że chciał bym użyć słodu. Czy to dobry wybór? Lubię ciemne i mocne piwa, ale nie do przesady w granicach 6-7%. Bardzo podoba mi się jego kolor na zdjęciu. P.S. nie chodzi mi o to że chcę z tej puszki zrobić piwo o takiej mocy tylko, czy jest to dobry wybór na kolejne piwo?Last edited by manek89; 2010-01-25, 22:01.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika manek89 Wyświetlenie odpowiedziOK dzięki panowie. Zajrzę w sobotę do pojemnika, żeby zobaczyć co się dzieje. Mam jeszcze pytanie następną puchę jaką chciałbym zrobić jest IPA tyle, że chciał bym użyć słodu. Czy to dobry wybór? Lubię ciemne i mocne piwa, ale nie do przesady w granicach 6-7%. Bardzo podoba mi się jego kolor na zdjęciu.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
Comment