Nawet kapsle mają podobne
Nietypowe pytanie
Collapse
X
-
Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
-
-
Sprawdziłem przed chwilą - 7 Blg. Jestem pozytywnie zdziwiony - już po wejściu do kuchni unosił się specyficzny zapach. Piwo w probówce pachniało całkiem przyjemnie i pięknie się musowało. Najchętniej spróbowałbym już terazJa podpisałem umowę na gajowego z wąsami.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zipkeczup Wyświetlenie odpowiedziSprawdziłem przed chwilą - 7 Blg. Jestem pozytywnie zdziwiony - już po wejściu do kuchni unosił się specyficzny zapach. Piwo w probówce pachniało całkiem przyjemnie i pięknie się musowało. Najchętniej spróbowałbym już teraz
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zipkeczup Wyświetlenie odpowiedziJakie są szanse, że w niedziele będę musiał zrobić rozlew?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zipkeczup Wyświetlenie odpowiedziDokładnie. Najchętniej rozlałbym w niedzielę.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zipkeczup Wyświetlenie odpowiedziPiwo powoli sobie pracuje, będzie gotowe w sobotę do rozlewu. Zatem pytanie techniczne - czy suszyć po umyciu butelki, a jeśli tak, to w jaki sposób?
Comment
-
-
Wstaw po płukaniu do transportera do góry dnem (czystego, nie musisz go jechać chemią, wystarczy, że nie będzie pajęczyn i mysich kup) i butelkuj nie czekając na nic
Comment
-
Comment