Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną
Wyświetlenie odpowiedzi
Komentarze do przewodnika: Browarnictwo amatorskie w browar.biz
Collapse
X
-
Mam taki zeszycik i sobie w nim notuję co kto powiedział, a jak jestem offline wkuwam na pamięć.
Tak szczerze to przesadzacie z tym "ogromem pracy". Zbieranie linków trwało ze 3 dni, a akurat miałem luz w robocie. Jak się wie czego się szuka, a większość się czytało, to nie jest trudno.
Na razie mamy tylko jakiś ogólny zarys ciekawszych dyskusji z browar.biz - myślę, że ostateczną formę spis przybierze za miesiąc lub później. Liczę, że ktoś coś mi podpowie.
Comment
-
-
Też się przyłączę do podziękowań wielki szacun....
Widzę, że już miałeś dość wciąż odpowiadać w kółko na te same pytania) o fermentacje, o cichą, o burzliwą, ile cukru do refermentacji, o dezynfekcje........ i wiele tym podobnych....
Specjalnie 4u
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedziDoszedł ranking "blogów"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedziNo nie ma, bo jest 31-szy. Kiedyś trzeba było przerwać...
Comment
-
-
Seta, a jak widzę swoje opracowanie na wysokiej pozycji, to mogę sobie wmawiać że jest świetne lub wręcz mistrzowskie?
W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
I Adminom się podlizuje. Fe- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziI Adminom się podlizuje. Fe
Ale jaja - mogę edytować Twojego posta... Ta władza mnie przeraża...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedziDoszło kilka nowych linków kursywą.
Comment
-
Comment