czy jak zabutelkowałem i np do butelki nalałem ,że wolna przestrzeń między piwem a kapslem jest około 6cm (jak sie zaczyna szyjka), a mam butelki z koncernowych piw czy to nie za mało? jakiś moze to stanowić problem ,że będzie za mało lub za dużo gazu:> i po jakim czasie najczęsciej ukazują się "granaty" :> czy to jest jakoś mniej wiecej sprecyzowane czy po 2 dniach czy po tygodniu? czy jest możłiwośc zeby z butelki zrobił się granat po miesiacu:>
Moja pierwsza Warka
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Dziubson Wyświetlenie odpowiedziczy jak zabutelkowałem i np do butelki nalałem ,że wolna przestrzeń między piwem a kapslem jest około 6cm (jak sie zaczyna szyjka), a mam butelki z koncernowych piw czy to nie za mało? jakiś moze to stanowić problem ,że będzie za mało lub za dużo gazu:> i po jakim czasie najczęsciej ukazują się "granaty" :> czy to jest jakoś mniej wiecej sprecyzowane czy po 2 dniach czy po tygodniu? czy jest możłiwośc zeby z butelki zrobił się granat po miesiacu:>Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Granat to może być nawet latem, jak piwo się ogrzeje. Ja zostawiam ok 1cm wolnego w szyjce. Trzeba dodać do FAQ.Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
-
Jak już się nagazuje (cirka ebałt tydzień), to im niższa tym lepiej.
Comment
-
Comment