Dolna fermentacja

Collapse
X
 
  • Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Pendragon
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2006.03
    • 13952

    #31
    To ja dam +1, a co!

    moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot


    Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

    Comment

    • anteks
      Generał Wszelkich Fermentacji
      🥛🥛🥛
      • 2003.08
      • 10768

      #32
      Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika TataPoli Wyświetlenie odpowiedzi
      No to niemal idealnie ,bo wczoraj wstawiłem moje Marcowe na balkon teraz spojrzałem na termometr i jest 4st. byle by mrozy nie przyszły. Dzięki za szybką odpowiedz.
      Masz stałą temp na balkonie?
      Mniej książków więcej piwa

      Comment

      • wogosz
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2005.12
        • 1007

        #33
        Brawo dla Pendragona. Najlepsza temp. leżakowania lagerów to 0-2 st. Trochę wyższa (do 5st.) to też nie tragedia. Najważniejsze to utrzymać stałą temp. bez wahań.

        Comment

        • TataPoli
          Kapral Kuflowy Chlupacz
          • 2011.06
          • 43

          #34
          Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedzi
          Masz stałą temp na balkonie?
          Puki co utrzymuje się cały czas 4st jak się będzie zmieniać to coś będę kombinował

          Comment

          Przetwarzanie...
          X