Kilka pytań odnośnie zacierania i sprzętu.

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • anteks
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛
    • 2003.08
    • 10796

Bywa że mieszam jak przestanie lecieć ( na powierzchni młóta tworzy się błotko , które nie przepuszcza wody )
    Mniej książków więcej piwa

Comment

• Marcin2426
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2011.01
      • 5

Ja mam trochę inną metodę: zamiast mieszać młóto po prostu wycinam w niej nożem kratkę, tylko staram się aby dolna część warstwy filtracyjnej(ok 10 cm.) została nienaruszona

Comment

Related Topics

Collapse

• ART
        Alternatywne wykorzystanie sprzętu - Keg-art
        ART
        W Przywidzu taki komplet ogniskowy mi się napatoczył. Dość kosztowne podstawki ławkowe. Pewnie nieświadomie, bo to w końcu opakowania zwrotne, no chyba że z demobilu ale wątpię

Jak macie zdjęcia wykorzystanych kegów spełniających inne zadania niż oryginalne zakładano,...
        2024-06-21, 10:45
      • dadek
        Austria, Wiedeń, Himmelpfortgasse 24, Mama Kraft (Huth Basement Brewery)
        dadek
        Browar znajduje się w pięknej kamienicy w samym centrum Wiednia w odległości 100 m od Stadtpark. Jako, ze powstał w 2022 roku aktualnie jest najnowszym browarem otwartym w austriackiej stolicy. Najpierw trafiamy do drzwi na rogu ulic gdzie z wnętrza dochodzi intensywny zapach pieczonego na mięsiwa....
        2024-05-12, 23:57
      • dadek
        Jaworzno, Stanisława Lema 17, Browar Bury
        dadek
        24.07.2019 miałem okazję odwiedzić browar Bury. To całkowicie nowy zakład zaprojektowany i zbudowany od podstaw na specjalnie zakupionej w tym celu działce, więc nie dziwne że znajduje się na peryferiach miasta w kształtującej się strefie przemysłowej.
        Sam budynek nie jest zbyt wielki,...
        2019-08-30, 02:50
      • toh11
        Cobra CB 3 - wyłącza się podczas zacierania (problem)
        toh11
        Jak w temacie, podczas zacierania (moc 1800 W, 30 min. pracy) wyłącza się kociołek. Kociołek nie jest gorący.
        Spotkał się ktoś z takim problemem ? jak go rozwiązaliście? Zaznaczam że gwarancja już dawno minęła .
        2020-01-11, 12:41
      • dadek
        Chorwacja, Zagrzeb, Slavonska avenija 22f, The Garden Brewery
        dadek
        Browar odwiedziliśmy 18.08.2020 czyli będzie to wakacyjne wspomnienie. Relację pewnie bym wrzucił wcześniej jednak przenosiny browar.biz na nowy serwer zablokowały wszelkie działania.

Slavonska avenija jest jedną z najdłuższych (około 12 km) arterii chorwackiej stolicy. Jednak...
        2021-02-23, 01:58
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...