Zaloguj lub dołącz
Logging in...
Zapamiętać?
Zaloguj
Zapomniane hasło lub nazwa Użytkownika?
lub
Dołącz
Zaloguj się przez
Facebook
Forum
Sklep
Dziennik Piwny
Browary
Nowe wątki
Dzisiejsze wpisy
Kto i gdzie
BrowarBizony
Wydarzenia
Home
Forum
Piwo
Browarnictwo amatorskie
Kołyska piwowarska
Kilka pytań odnośnie zacierania i sprzętu.
Collapse
X
Collapse
Posty
Ostatnia aktywność
Photos
Wyszukiwanie
Strona
z
2
Filtruj
Czas
Wszystkie
Dzisiaj
Ostatni tydzień
Ostatni miesiąc
Pokaż
Wszystko
Tylko dyskusje
Tylko zdjęcia
Tylko filmy
Tylko linki
Tylko ankiety
Tylko wydarzenia
Filtered by:
Clear All
new posts
Previous
1
2
template
Nast.
anteks
Generał Wszelkich Fermentacji
🥛
🥛
🥛
Rejestracja:
2003.08
Posty:
10768
Share
Tweet
#16
2011-02-11, 22:34
Bywa że mieszam jak przestanie lecieć ( na powierzchni młóta tworzy się błotko , które nie przepuszcza wody )
Mniej książków więcej piwa
Comment
Wiadomość
Anuluj
Marcin2426
D(r)u(c)h nieuchwytny
Rejestracja:
2011.01
Posty:
5
Share
Tweet
#17
2011-02-16, 23:07
Ja mam trochę inną metodę: zamiast mieszać młóto po prostu wycinam w niej nożem kratkę, tylko staram się aby dolna część warstwy filtracyjnej(ok 10 cm.) została nienaruszona
Comment
Wiadomość
Anuluj
Previous
1
2
template
Nast.
Przetwarzanie...
Tak
Nie
OK
OK
Anuluj
X
😀
😂
🥰
😘
🤢
😎
😞
😡
👍
👎
☕
Comment