Gar zacierny

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • lukaszoooooo
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2011.01
    • 2

Gar zacierny

Witam pierwszy raz na forum mam pytanie, ponieważ pierwszy raz będę starał sie robic moją warkę z zacieraniem (już dużo czytałem o tym wszystkim ale nie jestem pewien jednej rzeczy), posiadam duży gar w domu lecz na dnie są "odpryski" z 3 by sie znalazły czy mogę go wykorzystać czy te małe odpryski mogą zamienić się w siedlisko bakteri ?? z góry dziekuje za odpowiedź
  • leona
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2009.07
    • 5853

Śmiało. Tutaj jest 2 wynik z wyszukiwarki

Comment

• lukaszoooooo
      Szeregowy Piwny Łykacz
      • 2011.01
      • 2

dziekuje i ja tego nie znalazłem ehh (wstyd i hańba) pozdro

Comment

Related Topics

Collapse

• Prusak
        Pstrągowa 815, Siedlisko Janczar
        Prusak
        Dość sympatyczne miejsce, choć spodziewałem się kiczu. Hotel, karczma (przeznaczona raczej na posiłki gości hotelowych i większe imprezy), basenik, sauna, wiata grillowa, konie, etc, a do tego oddzielny lokal browaru z kuchnią. Dania stosunkowo niedrogie i bardzo przyzwoite. W ofercie trzy...
        2022-07-13, 20:51
      • kaczka116
        Ziemia Obiecana, Dziękuję i Pozdrawiam
        kaczka116
        Piwo gotowe do oceny
        2020-08-24, 10:23
      • Andrzej2025
        Pilne potrzebne informacje ZRMPP Brzesko Okocim
        Andrzej2025
        Witam serdecznie. Szukam informacji o Zakładzie Remontowo-Montażowym Przemysłu Piwowarskiego Brzesko-Okocim ul. Browarna - ponieważ pracowałem tam w latach 1982-1984 i potrzebne mi do kapitału początkowego. Z góry bardzo serdecznie dziękuję za okazałą pomoc. Będę dozgonnie wdzięczny za...
        2025-01-28, 14:19
      • Piotr7
        drożdże dla początkującego
        Piotr7
        Witam!
        Jestem nowy w warzeniu. Bardzo lubię piwo, jego koneserem jestem od dawna. i dlatego zdecydowałem się zacząć warzyć.
        Wciąż przeglądam forum, jest tu mnóstwo informacji i jeszcze wiele do nauczenia się. ale chciałbym się dowiedzieć jakie drożdże polecacie dla początkującego?...
        2024-12-09, 13:24
      • otvirak
        prośba o identyfikację kufli
        otvirak
        Witajcie!
        mam prośbę o identyfikację tych kufli. Oba z "wykopalisk", bardzo ciężkie, grube szkło (ścianki jakieś 2-3 mm), na dnie symbol VH, oba mają znaki wskazujące na poziom 0,5 litra. To jakieś knajpiane? Czysta ciekawość, z góry dziękuję
        ...
        2024-08-05, 19:59
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...