Witam pierwszy raz na forum mam pytanie, ponieważ pierwszy raz będę starał sie robic moją warkę z zacieraniem (już dużo czytałem o tym wszystkim ale nie jestem pewien jednej rzeczy), posiadam duży gar w domu lecz na dnie są "odpryski" z 3 by sie znalazły czy mogę go wykorzystać czy te małe odpryski mogą zamienić się w siedlisko bakteri ?? z góry dziekuje za odpowiedź
Gar zacierny
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Dość sympatyczne miejsce, choć spodziewałem się kiczu. Hotel, karczma (przeznaczona raczej na posiłki gości hotelowych i większe imprezy), basenik, sauna, wiata grillowa, konie, etc, a do tego oddzielny lokal browaru z kuchnią. Dania stosunkowo niedrogie i bardzo przyzwoite. W ofercie trzy...
-
Channel: Podkarpackie
-
-
-
Witam serdecznie. Szukam informacji o Zakładzie Remontowo-Montażowym Przemysłu Piwowarskiego Brzesko-Okocim ul. Browarna - ponieważ pracowałem tam w latach 1982-1984 i potrzebne mi do kapitału początkowego. Z góry bardzo serdecznie dziękuję za okazałą pomoc. Będę dozgonnie wdzięczny za...
-
Channel: Słup ogłoszeniowy
-
-
Witam!
Jestem nowy w warzeniu. Bardzo lubię piwo, jego koneserem jestem od dawna. i dlatego zdecydowałem się zacząć warzyć.
Wciąż przeglądam forum, jest tu mnóstwo informacji i jeszcze wiele do nauczenia się. ale chciałbym się dowiedzieć jakie drożdże polecacie dla początkującego?...-
Channel: Surowce
-
-
Witajcie!
mam prośbę o identyfikację tych kufli. Oba z "wykopalisk", bardzo ciężkie, grube szkło (ścianki jakieś 2-3 mm), na dnie symbol VH, oba mają znaki wskazujące na poziom 0,5 litra. To jakieś knajpiane? Czysta ciekawość, z góry dziękuję
...-
Channel: Identyfikacja
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment