Witam pierwszy raz na forum mam pytanie, ponieważ pierwszy raz będę starał sie robic moją warkę z zacieraniem (już dużo czytałem o tym wszystkim ale nie jestem pewien jednej rzeczy), posiadam duży gar w domu lecz na dnie są "odpryski" z 3 by sie znalazły czy mogę go wykorzystać czy te małe odpryski mogą zamienić się w siedlisko bakteri ?? z góry dziekuje za odpowiedź
Gar zacierny
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Dość sympatyczne miejsce, choć spodziewałem się kiczu. Hotel, karczma (przeznaczona raczej na posiłki gości hotelowych i większe imprezy), basenik, sauna, wiata grillowa, konie, etc, a do tego oddzielny lokal browaru z kuchnią. Dania stosunkowo niedrogie i bardzo przyzwoite. W ofercie trzy...
-
Channel: Podkarpackie
-
-
Smutne, a jednak:
"Dziękuję wszystkim! Specjalne pożegnanie RateBeer! (1 lutego 2025)
Witam wszystkich, Mam dla Was trudne wieści — RateBeer zakończy działalność 1 lutego 2025 r.
RateBeer powstało i rozwijało się wokół jednego głównego celu: zapewnienia...-
Channel: Piwo - ogólne
-
-
-
Troche wypadłem z obiegu , co jest teraz na topie jeśli chodzi o filtracje ? Kiedys to był zwykły oplot - u mnie sie kiepsko sprawdzało , widze że w sklepie CP są filtratory okrągłe , krzyżowe itp .
Czy jest róznica między nimi ? Czy jednak nadal oplot ...?? dziękuje za podpowiedzi-
Channel: Sprzęt
-
-
Witam serdecznie. Szukam informacji o Zakładzie Remontowo-Montażowym Przemysłu Piwowarskiego Brzesko-Okocim ul. Browarna - ponieważ pracowałem tam w latach 1982-1984 i potrzebne mi do kapitału początkowego. Z góry bardzo serdecznie dziękuję za okazałą pomoc. Będę dozgonnie wdzięczny za...
-
Channel: Słup ogłoszeniowy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment