Hurtowe ilości byłyby gdyby kupował po tonie słodów.
Warka 40 l jaka ilość surowców.
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marecki1410 Wyświetlenie odpowiedziHurtowe ilości byłyby gdyby kupował po tonie słodów.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziHm, bardzo ciekawa koncepcja, jak u Ciebie zwykle zresztą Niby czemu ta zniżka miała by się należeć kupującemu?
Co na język piwowarski wykłada się tak, że może w CP pomyśleliby o "ubogaconej" ofercie dla takich jak Szoszon, którym ciężko układa się słody i chmiele w zasypie na większe warki, że kupując dubeltowy zestawy surowców na dany gatunek piwa ów kupujący dostaje kapsle gratis na tą warkę, ale tenże dubeltowy zestaw otrzymuje w jednym worku, analogicznie z chmielami.
Złozyć zwykły czy dubeltowy, pracy przy nim tyle samo.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika szoszon Wyświetlenie odpowiedziGdzie tak jest że kupujący ma prawo stawiać warunki żądając zniżki.
Comment
-
-
Dzisiaj promocja, dwa w cenie czterech!- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Robert13 Wyświetlenie odpowiedzi... kupujący dostaje kapsle gratis na tą warkę...
Comment
-
-
Przepraszam, ale 80 kapsli gratis to równowartość 3,5zł (tak naprawde powinienem uwzględnić cene zakupu od producenta), dubeltowy zestaw surowców na piwo dwunastkę to 71zł (razem ze śrutowaniem), co jest rabatem 5%.
Jeśli załozyć, że koszt nakładu pracy na ułożenie pojedynczego i dubeltowego zestawu surowców jest taki sam lub tez prawie taki sam, to wychodzi, że... na jedno wychodzi.
Heh.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Robert13 Wyświetlenie odpowiedziAnteks, właśnie dlatego chytrusy biorą w worku,Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Robert13 Wyświetlenie odpowiedziAnteks, właśnie dlatego chytrusy biorą w worku, bo nie płacą za "koszt nakładu pracy na ułożenie pojedynczego i dubeltowego zestawu surowców ". Moja propozycja jest dla tych, którzy mają problemy z układaniem zasypów.
ps. robię piwo jakie chce i nikt nie musi mi komponować zasypuMniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Przy zakupie wora słodu - zgrzebna szata pokutna gratis!Last edited by ART; 2011-02-17, 21:12.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment