Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika antekm
Wyświetlenie odpowiedzi
Saszetka powinna spuchnąć w 4 dni?
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika szoszon Wyświetlenie odpowiedziSaszetka powinna spuchnąć w 4 dni zwasze tyle dni ma być ?.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika szoszon Wyświetlenie odpowiedziSaszetka powinna spuchnąć w 4 dni zwasze tyle dni ma być ?.
Comment
-
-
A czy coś złego może się stać gdy saszetka postoi zbyt długo w ciepełku (np 12 dni zamiast 8)? Moja porządnie napuchła po 7. dniach zamiast po planowanych 10. (saszetka majowa).Ostatnia zmiana dokonana przez Maciucha67; 2011-03-03, 13:52.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedziNie, w roku przestępnym musi być 7 dni.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziZależy od fazy księżyca .
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika szoszon Wyświetlenie odpowiedziSaszetka powinna spuchnąć w 4 dni zwasze tyle dni ma być ?.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maciucha67 Wyświetlenie odpowiedziA czy coś złego może się stać gdy saszetka postoi zbyt długo w ciepełku (np 12 dni zamiast 8)? Moja porządnie napuchła po 7. dniach zamiast po planowanych 10. (saszetka majowa).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziJak myślicie komu robicie "siarę"? Na pewno nie Szoszonowi.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziA Wy może byście poczytali dokładniej to forum...Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziJak myślicie komu robicie "siarę"? Na pewno nie Szoszonowi.
A ja lubię sobie jaja robić, tym bardziej że gość sam się o to prosi.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedziJaką siarę? Jakie pytanie, taka odpowiedź.
A ja lubię sobie jaja robić, tym bardziej że gość sam się o to prosi.
Jak nie masz nic do powiedzenia na temat to nie pisz lepiej wcale.Na początku przygody z piwem domowym od razu wszystko wiedziałeś urodzony omnibus.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika szoszon Wyświetlenie odpowiedziTeraz wiem jak nabiłeś sobie 13 566 postów pisząc takie głupie odpowiedzi.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziTo jest 10 lat ciężkiej pracy
Comment
-
Comment