brzeczka skisła?

Collapse
X
 
  • Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • hexy
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2006.08
    • 23

    brzeczka skisła?

    Witam,

    wczoraj zacierałem słód, niestety nagła sytuacja zmusiła mnie do przerwania produkcji po wysładzaniu - pomyślałem że brzeczkę odstawie pod przykryciem i dziś zacznę warzenie. Niestety po otwarciu pojemnika ujrzałem pianę, a brzeczka w smaku kwaśnawa. I pytanie czy jest sens to gotować?

    Proszę o w miarę szybką odpowiedź ...
    Jeleniogórski Kolektyw DJ'ski SOUND PRESSURE - imprezy tech-house / progressive / breakbeat & techno http://listn.to/sound-pressure
  • Marusia
    Marszałek Browarów Rzemieślniczych
    🍼🍼
    • 2001.02
    • 20221

    #2
    W takich temperaturach jak obecnie panują nie dziwota, że skisła. Wylej, nic z tego nie będzie.
    www.warsztatpiwowarski.pl
    www.festiwaldobregopiwa.pl

    www.wrowar.com.pl



    Comment

    • hexy
      Szeregowy Piwny Łykacz
      • 2006.08
      • 23

      #3
      dziękuję za odpowiedź... łudziłem się że jednak coś z tego będzie heheh

      No to uciekam do kuchni warzyć nowe!

      Pozdrawiam!
      Jeleniogórski Kolektyw DJ'ski SOUND PRESSURE - imprezy tech-house / progressive / breakbeat & techno http://listn.to/sound-pressure

      Comment

      • Marusia
        Marszałek Browarów Rzemieślniczych
        🍼🍼
        • 2001.02
        • 20221

        #4
        Miałam kiedyś taki sam przypadek, ale żal mi było wylewać - ugotowałam z chmielem, dodałam drożdży, zabutelkowałam. Kwasior był nieprzeciętny
        www.warsztatpiwowarski.pl
        www.festiwaldobregopiwa.pl

        www.wrowar.com.pl



        Comment

        Przetwarzanie...
        X