Jak ddługo może być przechowywany chmiel w granulacie?
Jak długo może być przechowywany chmiel w granulacie?
Collapse
X
-
BARDZO proszę nie podczepiać się z pytaniami z innej beczki do istniejących wątków. Proszę zakładać nowe wątki, wcześniej upewniwszy się że temat już nie był omawiany. (wydzielono)Last edited by ART; 2011-09-02, 11:00.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Dziubson Wyświetlenie odpowiedziJak ddługo może być przechowywany chmiel w granulacie?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedziBardzo długo. Podejrzewam, że w szczelnie zamkniętym naczyniu - kilka tysięcy lat.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mareks Wyświetlenie odpowiedziJeśli szczelnie zamknięty i w zamrażarce to nawet kilka lat.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mareks Wyświetlenie odpowiedziJeśli szczelnie zamknięty i w zamrażarce to nawet kilka lat.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedziMożesz uzasadnić to stwierdzenie?
Comment
-
-
Dziękuję KRzysiu za odpowiedź Czasem niektórzy zamiast wyzywać po prostu by odpowiedzieli. Traci się więcej czasu na to żeby chodzić i linki podsyłać niż zamiast by po prostu odpowiedział. Wiem ,że to wkurza ze ktoś nie poszuka, ale czasem na prawdę nie jest napisane wszystko to czego chcielibyśmy się dowiedzieć.Czasem jak już się znajdzie odpowiedni temat to okazuje się ,żeby doszukać się normalnej odpowiedzi to trzeba przeszukać 4 strony w tym temacie ,żeby uzyskać wreszcie odpowiedź zakładającego temat bo 4 strony tematu to tylko wyzwiska i linki do Faq , w którym tak na prawdę nie masz tak szczegółowych odpowiedzi na Twoje pytanie. Jest tam bardzo potrzebne rzeczy do warzenia , ale nie ma już odpowiedzi szczegółowych.
Comment
-
-
@ Dziubson a o co właściwie chciałeś spytać. Troszkę doprecyzuj pytanie bo przy takim sformułowaniu śmieszne odpowiedzi same się nasuwają. No i troszkę na luz wrzuć"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Dziubson Wyświetlenie odpowiedzi... Jest tam bardzo potrzebne rzeczy do warzenia, ale nie ma już odpowiedzi szczegółowych.
Comment
-
Comment