Witam,
Zamierzam uwarzyć Koelscha. Mam możliwość otrzymania od znajomego gęstwę Wyeast XL 2565 Koelsch, co niewątpliwie będzie lepszym rozwiązaniem niż Safbrew S-33, które sam posiadam. Poinformował mnie on, że zapomniał odfiltrować mech irlandzki, który teraz znajduje się w tejże gęstwie. Czy są jakieś przeciwwskazania przed stosowaniem takiej matki drożdżowej? Mogę napotkać jakieś problemy?
--
tpr
Zamierzam uwarzyć Koelscha. Mam możliwość otrzymania od znajomego gęstwę Wyeast XL 2565 Koelsch, co niewątpliwie będzie lepszym rozwiązaniem niż Safbrew S-33, które sam posiadam. Poinformował mnie on, że zapomniał odfiltrować mech irlandzki, który teraz znajduje się w tejże gęstwie. Czy są jakieś przeciwwskazania przed stosowaniem takiej matki drożdżowej? Mogę napotkać jakieś problemy?
--
tpr
Comment