Mam marcowe wędzone, z 14blg zeszło do 4. Krótka piłka: ile cukru do refermentacji?
Marcowe wędzone
Collapse
X
-
Normalnie aż wstyd, stypendium dostali, a się internetem nie umią obsłużyć, tylko na wszystkich forach o to samo pytają!
Comment
-
-
Pytanie nieaktualne, internet podpowiedział.Ostatnia zmiana dokonana przez czesiek1102; 2012-02-13, 22:20.www.lafamilia.com.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika czesiek1102 Wyświetlenie odpowiedziPytanie nieaktualne, internet podpowiedział.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darko Wyświetlenie odpowiedziNie internet, tylko Coder - człowiek o niekończącej się cierpliwości.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darko Wyświetlenie odpowiedziNie internet, tylko Coder - człowiek o niekończącej się cierpliwości.www.lafamilia.com.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika czesiek1102 Wyświetlenie odpowiedzi... więc jednak internet.
K...a, jak już za taki poziom wiedzy dają stypendia, to chyba czas się usunąć do rezerwatu.
Comment
-
-
Zaczynają być nudne te wszystkie jazdy za stypendium, akcja nie polegała na pokazaniu, że ma się ogromną wiedzę, tylko, że potrafisz się zareklamować, ruszyć z fajnym pomysłem, na rozwój którego dostajesz póxźniej pieniądze. Nie ma w regulaminie, że musisz być ekspertem w swojej dziedzinie. Dodatkowo po wygranej zainteresowały się nami media, nie prosiliśmy się o to, ale nagrali z nami materiał, dzięki któremu informacja o czymś takim jak piwowarstwo domowe dotarła do większej ilości osób, czy to źle? Na następny raz zamiast nabijać sobie postów nie związanych z tematem, napiszcie mi na PW jak bardzo nie lubicie nas i naszego piwa, bo pisanie poraz kolejny: dostali stypendium i nie wiedzą... Jest poprostu nudne.
Wiedzę odnośnie ilości cukru miałem z kalkulatora: http://hbd.org/cgi-bin/recipator/rec...l?14032184#tag
Dziękuję jego autorowi i administracji serwera.www.lafamilia.com.pl
Comment
-
Comment