Spoks, w takim razie może faktycznie lepiej się wstrzymać.
Ostatnie jeszcze pytanie do tego wątku. Co z innymi "słodzikami"? Czy na przykład nadawałby się miód, lub zagęszczone syropy owocowe? Nie jestem wielkim fanem piwa owocowego, ale miodowe bardzo lubię. Jeśli tego typu "słodziki" by się nadawały, to czy bezpośrednio do brzeczki tego dodawać, czy może dopiero przy butelkowaniu? Oczywiście nie stouta, pytam tak na przyszłość
Dzięki za wszystkie porady, jesteście bardzo pomocni
Ostatnie jeszcze pytanie do tego wątku. Co z innymi "słodzikami"? Czy na przykład nadawałby się miód, lub zagęszczone syropy owocowe? Nie jestem wielkim fanem piwa owocowego, ale miodowe bardzo lubię. Jeśli tego typu "słodziki" by się nadawały, to czy bezpośrednio do brzeczki tego dodawać, czy może dopiero przy butelkowaniu? Oczywiście nie stouta, pytam tak na przyszłość
Dzięki za wszystkie porady, jesteście bardzo pomocni
Comment