Za dużo Blg podczas rozlewania do butelek
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Jedyny klasztor trapistów w Anglii i jedyny browar trapistów w Wielkiej Brytanii!
Opactwo założone w 1835 i prawdopodobnie mnisi warzyli tam piwo w XIX w. Jednak współczesny browar pierwszą warkę wypuścił w 2018 r. (wcześniej mnisi prowadzili mleczarnię). Do lata 2019 r. wyprodukowano...-
Channel: Anglia
-
-
Cześć,
dawno nie warzyłem jednak planuję coś upichcić. Powoli się przygotowując znowu wróciłem do tematu który mnie nurtuje od dłuższego czasu. Mianowicie czystość butelek do których rozlewane jest piwo. Mianowicie chyba jak każdy piwowar korzystam powtórnie z butelek z piw które...5 Photos-
Channel: Kołyska piwowarska
-
-
Kolejne z tajemniczych piwnych miejsc na mapie Kijowa.
Winetime to firma zajmująca się dystrybucją napojów alkoholowych i nie tylko. Nazwa sugerowała by, że głównym punktem programu jest u nich wino. Jednak to nie jest tak do końca.
W 2019 roku postanowili urozmaicić ofertę o...3 Photos-
Channel: Ukraina
-
-
Cześć,
Trafiłem (w internecie) na takie porcelanowe korki do butelek z logotypami różnych formacji militarnych i paramilitarnych III Rzeszy. Nie wiem co mogło być w tych butelkach, pewnie od wody po piwo czy wódkę. I moje pytania:
1. Czy takie porcelanki występowały...1 Photo-
Channel: Historia
-
-
Witam.
Mam na sprzedaż zestaw:
Browar Domowy BA SUPER START użyty 2 razy.
oraz
Garnek emaliowany 40L - nigdy nie użyty.
+ gratis mogę dorzucić własnej konstrukcji skrzynie do chłodzenia podczas fermentacji (do umieszczania zamrożonych butelek z wodą)....-
Channel: Słup ogłoszeniowy
2024-09-12, 08:25 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment