Ilość pracowników do browaru restauracyjnego.

Collapse
X
 
  • Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Leonfrd9
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2015.02
    • 1

    Ilość pracowników do browaru restauracyjnego.

    Witam,

    Moje pierwsze pytanie zanim zadam kolejne, brzmi: Które procesy, podczas produkcji piwa w browarze restauracyjnym, dereminują ilość pracowników w takim browarze?
    Pytanie to jest skierowane do praktyków, którzy wiedzą jak się pracuje w browarze i tak naprawdę wiedzą jak to powinno wyglądać.

    Dla uproszczenia sprawy dodam zarys produkcji, którą to sobie wyborażam:

    Roczna produkcja: 2000 hl
    Ilość gatunków piwa: 4
    sprzęt: (wielkość do przedyskutowania) ale część funkcji automatyczna (zacieranie, odwirowanie, itp), fermentacja i leżakowanie piwa w jednym tanku, w cooldroomie (ilość tanków też do przedyskutowania). Dodatkowo chciał bym, żeby piwowarzy zajmowali się: rozlewaniem piwa do kegów i myciem kegów (za pomocą myjki do keg). Piwo będzie dystrybułowane do różnych punktów gastronomicznych, w związku z czym oczekiwał bym, że piwowar dodatkowo zajmie się wydawaniem keg klientom.

    Za fachowe porady, uwagi i sugetsie, będę bardzo wdzięczny.
    Ponadto chętnie odpowiem na wszelkie dlasze pytania.
  • Pendragon
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2006.03
    • 13952

    #2
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Leonfrd9 Wyświetlenie odpowiedzi
    Ponadto chętnie odpowiem na wszelkie dlasze pytania.
    Gdzie ten browar?

    moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot


    Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

    Comment

    Przetwarzanie...
    X