Dylemat z garnkiem

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• Grbuy
    Piwo z ekstraktów słodowych. Podstawy
    Grbuy
    Witam! Trochę zacząłem od nie tej strony i nie ogarniam kilku spraw na które nie potrafię znaleźć odpowiedzi poprzez wyszukiwarkę. Mam za sobą można tak powiedzieć drugie piwo w tym roku jak i w swoim życiu. Pierwsze to było po prostu nastawienie Brewkitu (Stout) na fermentację w okolicach...
    2023-11-30, 20:57
  • nodrob
    Sprzedam kompletny zestaw startowy + garnek 10 litrów + 60 butelek
    nodrob
    Ogłoszenie: https://www.olx.pl/oferta/browar-dom...7-IDzr50h.html

Browar Domowy Browamator SUPER START - zestaw startowy + garnek + 60 butelek
    - zestaw do samodzielnej, domowej produkcji piwa
    - użyty raz do wyprodukowania...
    2019-04-09, 11:45
  • heckler
    Počátky, Počátky 36, Pivovar Počátky
    heckler
    Počátky, to malutka wioska która leży w paśmie Železné hory, ot taki mały koniec świata, gdzie ptaki zawracają i kończy się asfalt. Dalej autem już nie pojedziemy.
    Tuż a mostkiem przy wąskiej drodze znajduje się posesja pana Libor Hančar. Człowiek orkiestra, mnóstwo zainteresowań,...
    2023-06-15, 11:52
  • pegazus300
    Warka 8 litrów
    pegazus300
    Hej. Planuję pierwszą warkę i mam ( z braku doświadczenia) problem z określeniem ile wody mi odparuje podczas gotowania oraz ile piwa stracę podczas fermentacji.

Plan jest taki:
    Na 60 min gotowania przygotuję 10,5 l brzeczki, zakładam że odparuje 1,5 litra. Czy może...
    2018-03-27, 09:27
  • heckler
    Třebotov, Hlavní 425, Pivovar Kulivá Hora
    heckler
    Tuż za liniami wytyczającymi granice stolicy Czech, we wiosce Třebotov od połowy 2024 roku swoją działalność rozpoczął kolejny mikrus. Kulivá Hora to mały, rodzinny browar wraz z dużą sala restauracyjna, oraz pokojami gościnnymi na poddaszu. Ceny za pokój nie są zbyt wygórowane, natomiast...
    2025-01-07, 07:41
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...