Chłodnica zanurzeniowa - gdzie kupić?
Collapse
X
-
Ja mam tak to rozwiązane http://imageshack.us/a/img833/5637/0w6x.jpg. Gdy trzeba podpinam chłodnice i otwieram zawór .Comment
-
U mnie wygląda to tak
Mniej książków więcej piwaComment
-
Przeglądałem dziś tablica.pl/OLX. pl i ktoś sprzedaje chłodnice stalowe z rurki 8mm...
OLX.pl to darmowe ogłoszenia lokalne w kategoriach: Praca, Dom i Ogród, Elektronika, Moda, Rolnictwo, Zwierzęta. Dla Dzieci, Sport i Hobby, Muzyka i Edukacja, Usługi i Firmy. Szybko znajdziesz tu ciekawe ogłoszenia i łatwo skontaktujesz się z ogłoszeniodawcą. Na OLX.pl czeka na Ciebie m.in. praca biurowa, mieszkania, pokoje, samochody. Jeśli chcesz coś sprzedać - w prosty sposób dodasz ogłoszenia. Chcesz coś kupić - tutaj znajdziesz ciekawe okazje, taniej niż w sklepie. A wszystkie te ogłoszenia bez konieczności zakładania konta. Sprzedawaj po sąsiedzku na OLX.pl
Cena chyba całkiem calkiem(?).Comment
-
ja również gdy zaczynałem warzyć poświęciłem wiele czasu na znalezienie zanóżeniowej do kupna, ale widząc ceny postanowiłem zrobić sobie ją samamemu.
Kupiłem 10 m rurki miedzianej oraz wąż igielitowy. fi rurki 0,6.
Działa znakomicie: 23 Litry brzeczki chłodzi w niecałe w ok. 20 minut. koszt całości niecałe 100 złotych.
JEśli znajdziesz za stówę zanurzeniową to bierz. Jeśli za ponad150 zł - lepiej zrobić samemu a resztę wydać na jakiś fajny zestaw surowców do warzenia. Podpinam pod kran w kuchni.
pozdrawiam.Comment
Related Topics
Collapse
-
Pewnie nic nowego dla miejscowych, dla mnie jak najbardziej. Nieco poza standardowym szlakiem w Poznaniu - taka fajna gastro-enklawa pomiędzy rondem Śródka a Ostrowem (Ostrowiem?) Tumskim w Poznaniu mi się objawila. A tam na ten przyklad silnie związany z Browar Za Miastem przyjazny lokal gdzie...
-
Channel: Wielkopolskie
-
-
Dzień dobry,
szukam informacji lub namiaru gdzie mógłbym coś znaleźć na temat browaru we wsi Kossocice. W katastrze Galicyjskim rok 1850 jest podpisany na mapie, znalazłem też o nim wzmiankę w jakimś spisie ale to tyle. Budynek istnieje do dziś. Dziś to dzielnica Krakowa.
pozdrawiam...-
Channel: Historia
-
-
Witam, szukam wszystkiego (przede wszystkim butelki) związanego z browarami w Lubaniu (Lauban) i okolicznych browarów oraz browaru Saskiego w Radomiu...
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2022-07-17, 11:14 -
-
Witam
Otwieram minibrowar w Krakowie Nowa huta o wybiciu 2hl, mam już załatwione wszystkie formalności i zamontowany sprzęt, szukam osoby która pomogłaby mi zrobić dobre piwo.
Jestem otwarty na wszystkie rodzaje współpracy. -
Mam do sprzedania zestaw do domowego warzenia piwa w skład którego wchodzi:
- garnek emaliowany z pokrywką o pojemności 30L 200 zł
- drewniana warząchew (łyżka) 10 zł
- śrutownik stołowy 200 zł
- chłodnica zanurzeniowa ze stali nierdzewnej 100 zł
- refraktometr 0-40°Brix'a...5 Photos-
Channel: Targowisko piwowarskie
2024-03-10, 19:01 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment