Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wrs
Wyświetlenie odpowiedzi
Chłodnica zanurzeniowa - gdzie kupić?
Collapse
X
-
Ja mam tak to rozwiązane http://imageshack.us/a/img833/5637/0w6x.jpg. Gdy trzeba podpinam chłodnice i otwieram zawór .
Comment
-
-
U mnie wygląda to tak
Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika barsliw Wyświetlenie odpowiedziSzkoda, że założyciel tematu nie pojawił się przez 3 miesiące...Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Przeglądałem dziś tablica.pl/OLX. pl i ktoś sprzedaje chłodnice stalowe z rurki 8mm...
OLX.pl to darmowe ogłoszenia lokalne w kategoriach: Praca, Dom i Ogród, Elektronika, Moda, Rolnictwo, Zwierzęta. Dla Dzieci, Sport i Hobby, Muzyka i Edukacja, Usługi i Firmy. Szybko znajdziesz tu ciekawe ogłoszenia i łatwo skontaktujesz się z ogłoszeniodawcą. Na OLX.pl czeka na Ciebie m.in. praca biurowa, mieszkania, pokoje, samochody. Jeśli chcesz coś sprzedać - w prosty sposób dodasz ogłoszenia. Chcesz coś kupić - tutaj znajdziesz ciekawe okazje, taniej niż w sklepie. A wszystkie te ogłoszenia bez konieczności zakładania konta. Sprzedawaj po sąsiedzku na OLX.pl
Cena chyba całkiem calkiem(?).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Elvo Wyświetlenie odpowiedziHej,
Czy ktoś wie może gdzie dostać chłodnicę zanurzeniową? Najlepiej we Wrocławiu, ale może być i wysyłkowo - szukam, szukam i wszędzie niedostępna, a zdecydowałem się na zakup tego cuda
Pozdrowienia!
ja również gdy zaczynałem warzyć poświęciłem wiele czasu na znalezienie zanóżeniowej do kupna, ale widząc ceny postanowiłem zrobić sobie ją samamemu.
Kupiłem 10 m rurki miedzianej oraz wąż igielitowy. fi rurki 0,6.
Działa znakomicie: 23 Litry brzeczki chłodzi w niecałe w ok. 20 minut. koszt całości niecałe 100 złotych.
JEśli znajdziesz za stówę zanurzeniową to bierz. Jeśli za ponad150 zł - lepiej zrobić samemu a resztę wydać na jakiś fajny zestaw surowców do warzenia. Podpinam pod kran w kuchni.
pozdrawiam.
Comment
-
Comment