Witam. Jakie macie opinie na temat taboretów gazowych? Kupować jakiś droższy, czy nie warto i kupić najtańszy na allegro?
taboret gazowy
Collapse
X
-
Mniej książków więcej piwa
-
-
-
Ja kupiłem taki z piezo, ułatwia to odpalanie. Zawsze możesz dokupić jakąś zapalarkę. Jestem zadowolony
Comment
-
-
ja mam taki i jestem bardzo zadowolony
Comment
-
-
Wybór taboretu gazowego, całe szczęście, to nie wybór kompresora plus aerograf to dopiero jest ból głowy. Pytanie: czy kupić ten trójnożny, czy na 4-rech nóżkach ( stabilność gara) Kwestia zapalarki wbudowanej to raczej rzecz gustu i wygody, czyli drugorzędna. No i wielkość butli, 11kg czy jakaś mniejsza np.5kg Resztę już mam
Comment
-
-
Dzięki. Z tego co czytam to większość wyborów w browarnictwie domowym to,, rzecz gustu,,..dobrego oczywiście. Niedługo mój pierwszy raz z kitu, mam nadzieję, że nie do kitu, bo mi żona obetnie..fundusze na sprzęt.Powoli żegluję , czyli dojrzewam do prawdziwego warzenia. Nie ma innej drogi. Ahoy!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Gdina Wyświetlenie odpowiedziWybór taboretu gazowego, całe szczęście, to nie wybór kompresora plus aerograf to dopiero jest ból głowy.
U mnie z aero łatwo poszło.
Mam zestaw rzemieślniczy stary dobry Łukowiak i lodówkowca, ale bez bajerów tylko z filtrem oleju od malucha.
Comment
-
Comment