Butla gazowa 2kg

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • martens24
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2016.06
    • 1

Butla gazowa 2kg

Witam.
    Mam butlę 2kg(wiem,że mała ale na jedną warkę 20l chyba wystarczy) oraz gar 29l o średnicy 35 cm. Poproszę o podpowiedź jaki taboret, reduktor mam kupić.

Related Topics

Collapse

• grodek
    Sprzedam taboret gazowy z butlą gazową 11 kg
    grodek
    Mam do sprzedania taboret gazowy (kuchenkę) na gaz propan-butan o mocy cieplnej 7,5 kW z wbudowaną zapalarką piezoelektryczną. Podstawa ma wymiar ok. 40 x 40 cm. W zestawie jest też reduktor gazu wraz z wężem. Taboret jest bardzo stabilny i solidnie wykonany. Butla 11 kg na gaz propan-butan,...
    2024-03-10, 18:44
  • areks1111
    [S] Sprzedam całą warzelnię - zestaw trójstopniowy grawitacyjny i zestaw do wyszynku
    areks1111
    Witam

Kończę kilkuletnią przygodę z warzeniem piwa więc sprzedaję całą warzelnię - wszystko co przez ten czas zgromadziłem, a więc:
    system trójstopniowy grawitacyjny w którego skład wchodzą:

1. taborety gazowe moc 7.5kW - 2 szt cena 50zł/ każdy...
    2017-10-22, 07:17
  • lagger8
    1 reduktor 2 kegi?
    lagger8
    Witam. Chciałbym dopytać czy z jednego reduktora można lać piwo z dwóch różnych kegów? Mam w rolbarze reduktor z jednym zegarem i chcę do głównego węża wstawić trójnik i rozdzielić na dwie głowice. Będzie ok?
    2019-06-04, 11:06
  • markus383
    [KUPIĘ] Reduktor CO2
    markus383
    Witam.

Jestem zainteresowany zakupem reduktora CO2 odpowiedniego do wyszynku piwa z Corneliusa. Jeśli ktoś ma na sprzedaż to poproszę o ofertę.

Najlepiej, jakbym mógł także od takiej osoby zakupić złączkę do gazu do kega.

Mam nadzieję, że uda...
    2018-11-09, 22:28
  • roman-n
    Butle 2L Niemieckie
    roman-n
    Drodzy forumowicze,

muszę trochę szafy w domu przeczyścić. Na początek, wielkie butle zwrotne z niemieckich browarów Berliner Kindl, Bernauer, Schleppe i Husums.

Butle kompletne z porcelanowymi kapslami itede.

Cena za sztukę 20 PLN.

...
    2017-09-24, 11:37
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...