Fermentator stożkowy

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• heckler
    Radíkovice, Radíkovice 12, Pivovar na Statku
    heckler
    Radikovice to mała wioska położona na zachód od Hradca Kralove. We wiosce krzyżują się ścieżki rowerowe, a jedna z nich prowadzi do miejscowości Hrádek u Nechanic, gdzie można podziwiać ładny zameczek. Wiadomo, że jak są rowerzyści, to na szlakach musi być jakiś wodopój, ot taka...
    2023-08-25, 06:29
  • dadek
    Dolní Dunajovice, Mlýnská, Pivovar Wild Creatures
    dadek
    To bez wątpienia najbardziej oryginalny i jedyny taki browar w České Republice. Małżeństwo Jitka i Libor Ilčíkoví z piwami Wild Creatures dali się po raz pierwszy poznać polskim spijaczom sztosów na festiwalu Beer Geek Madness w listopadzie 2019 roku. Wtedy to odbywał się on pod hasłem...
    2022-09-08, 02:08
  • dadek
    Němčice nad Hanou, Masarykova 665, Pivovar Němčice
    dadek
    W październiku 2019 roku małe miasteczko w połowie drogi pociągiem pomiędzy Přerovem a Vyškovem na Moravě uzyskało swój browarek. Zlokalizowano go w samym centrum 100 m od rynku. Dojście od stacji kolejowej jest proste - z budynku dworca 50 m w dół ul. Nádražní i w prawo w Masarykovą,...
    2022-01-22, 02:28
  • bastion
    Ukraina, Valea Kuzmina, Dżerelna 1, Bukowinska Browarnia Tuko.
    bastion
    Ktoś coś słyszał, ktoś coś widział, ale konkretów żadnych, albo niewiele. W okolicach Czerniowców ma działać jakiś mały browarek, mocno utajniony, co nie jest jakimś novum w tamtych stronach.
    Przy moim pobycie tam, spróbowałem rozszyfrować tą zagadkę.
    Kilkanaście kilometrów...
    2021-04-21, 21:23
  • DraveS
    Jak uzyskać opinię o Piwie
    DraveS
    Hej jestem w sumie początkujący, za mną 7 warek. Taka mnie naszła rozkmina, bo obejrzałem nowe 1000IBU Kopyra w którym mówi, że ciężko jest w domu uwarzyć lepsze piwo niż w sklepach (bo są teraz takie dobre). Właśnie degustuję swoją najnowszą warkę (a miałem chwilę przerwy i piłem...
    2020-06-25, 18:46
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...