Gdzie kupić sprzęt HERMS? Spike System?

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • dolly
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2015.08
    • 4

Gdzie kupić sprzęt HERMS? Spike System?

Witam forumowiczów. Chciałbym bardzo mieć u siebie instalację HERMS. Niestety nie mam czasu żeby budować samemu dlatego szukam jakiejś gotowej instalacji. Znalazłem coś takiego:

Niestety nie wysyłają do Europy poza tym napięcie w gniazdku mamy nie takie, , stąd pytanie czy wiecie gdzie można nabyć podobną, kompletną instalację HERMS?

Jeśli temat już był to przepraszam ale jestem niedoświadczonym forumowiczem co pewnie widać

Related Topics

Collapse

• zepol
    HERMS 100+100+50 L + stół + taboret + sterownik
    zepol
    Witam

Mam do sprzedania prawie kompletny system HERMS o wybiciu ok. 100 L

W jego skład wchodzą:

- kadź warzelna 100 L ze wspawanymi złączami

- kadź zacierna 100 L ze wspawanymi złączami

- fałszywe dno wycinane laserowo na wymiar...
    2023-07-28, 11:26
  • heckler
    Příbor, Josefa Rašky 392, Pivovar Pivojem
    heckler
    Jan Jemelka , to kolejny piwowar domowy, który spełnił swoje marzenie o własnym browarze. Instalację ustawiono na parterze prywatnego domu stojącego w jednej ze starych, ciasnych uliczkach miasta Příbor.
    Cały sprzęt został zakupiony w Chinach i w jego skład wchodzi 500 litrowa warzelnia...
    2023-10-10, 09:08
  • Jednopivkonevadi-_
    Sprzęt do browaru restauracyjnego
    Jednopivkonevadi-_
    Witam serczenie wszystkich forumowiczów,
    Mam pytanie:
    Czy kotły zacierne, z klasy kotłów takich jak:
    Kocioł zacierny COOBRA CRAFTBREWER CB5 - 50L, czy Kocioł zacierny BULLDOG MASTER BREWER 30L automat - nadają się do warzenia piwa w małym browarze restauracyjnym?
    ...
    2019-03-29, 03:05
  • heckler
    Rýmařov, Jesenická 107/4, Pivovar Morous
    heckler
    W zeszłym roku na forum wspominałem, że w miasteczku Rýmařov prawdopodobnie powstanie drugi browar. Tak też się stało i na początku tego roku na drugim końcu miasteczka w
    Hotelu Slunce został otwarty browar o nazwie Morous. Sama okolica w której stoi hotel jest o wiele cichsza i...
    2019-04-22, 10:45
  • dadek
    Belgia, Gent, Dok Noord 4B (Hal 16), Dok Brewing Company
    dadek
    Tereny poprzemysłowe otoczone kanałami na północ od centrum miasta. Stare budynki fabryczne wykorzystano jako knajpy, restauracje, sklepy, galerie i centra zabaw. Jest też i browar z wyszynkiem na miejscu w dużej hali z charakterystycznymi świetlikami na dachu. Można tu dojechać tramwajem nr....
    2024-09-19, 03:44
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...