Witam. Jestem na browar.biz od kilku dni i to mój pierwszy post. Przepraszam bo pewnie ten temat był podejmowany milion razy, ale nie mogę tego znaleźć. Przede mną pierwsze warzenie piwa i mam problem z chłodnicą. Otóż podłączyłem do obydwu wylotów platikowe węzyki i dodatkowo przyczepiłem je cybantami, a mimo to przy przelocie wody wycieka woda. Co mogłem zrobić nie tak?
Chłodnica
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Odbiór osobisty - Kraków, Azory
Link do oferty:
https://www.olx.pl/oferta/zestaw-do-...7-IDvANRU.html...-
Channel: Targowisko piwowarskie
2018-09-10, 17:53 -
-
Dzień dobry,
Mam do sprzedania kocioł zacierno-warzelny firmy Grainfather, model G30 dla warek o wielkości 20-25 litrów do warzenia piwa w warunkach domowych.
Cena: 2 500,0 zł
Urządzenie kupione było w styczniu 2020 roku w sklepie internetowym twójbrowar.pl (mam...-
-
-
Witam!
Czy ktoś spotkał się z sytuacją, gdzie beczka zawierała dość sporą szparę na dnie jak na załączonych obrazkach? Szpara rozciąga się na całą średnicę, ale przy jednym końcu jest ona dość spora. Jestem świadomy, że można beczkę uszczelnić, gdy zawiera szpary między...-
Channel: Sprzęt
-
-
Mam do sprzedania zestaw do domowego warzenia piwa w skład którego wchodzi:
- garnek emaliowany z pokrywką o pojemności 30L 200 zł
- drewniana warząchew (łyżka) 10 zł
- śrutownik stołowy 200 zł
- chłodnica zanurzeniowa ze stali nierdzewnej 100 zł
- refraktometr 0-40°Brix'a...5 Photos-
2024-03-10, 20:01 -
-
Cześć,
Sprzedam sprzęt domowy:
18 skrzynek na piwo, ok 10 skrzynek z butelkami. Butelki są w większości czyste, bez etykiet, mogą byc zakurzone. Część 330ml, część 500ml. Dla zainteresowanego sprawdzę dokładnie ile czego tam jest.
Butelki litrowe z grubego szkła z zamknięciem...-
2023-07-27, 19:05 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment