Bulldog Brewer V3

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Azarius
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2014.06
    • 1

Bulldog Brewer V3

Używał ktoś kociołka Bulldog Brewer? Jakie opinie? Nadaje się to do czegoś?

Z racji zmiany kuchni na indukcyjną nie mam możliwości warzenia w starym garnku, więc pomyślałem nad alternatywą w postaci jakiegoś gotowego kociołka do warzenia, a z tych co znalazłem Bulldog Brewer jest chyba najtańszy. Ale to nadal 1600zł więc chciałbym najpierw poznać jakieś opinie, szczególnie że nie warzę zbyt często.
  • bartek7x2
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2014.09
    • 1

Używa sporo osób "bulldoga" i innych klonów, poczytaj, opinii jest sporo, co do "bulldoga" to się wstrzymaj na dniach wejdzie nowa wersja z nowym zewnętrznym sterownikiem. https://www.youtube.com/watch?v=9za983rw-U4&t=101s

Comment

Related Topics

Collapse

• e-prezes
      Amarcord, Bad Brewer IPA
      e-prezes
      "Bad Brewer" to linia piw warzonych w Birra Amarcord. Przez chwilę myślałem, że to jakiś pseudo kontrakt, bo na mapie Pendiego jest googlowska "szpilka z kieliszkiem" obok lokalizacji browaru Armacord, a sam adres jaki podano na stronie badbrewer.com to hala targowa w Riminii....
      2023-02-14, 17:08
    • waldi1803
      Anti Burn Jet Mod - Anty-przypalacz dna kociołka
      waldi1803
      witam!!! do sprzedania 2 szt. anty-przypalacz dna, szczegóły w linku:

https://www.youtube.com/watch?v=_euwE8qhZn0

Robiłem pod siebie ale zostało mi materiału więc 2 szt. mam na zbyciu. Oczywiście stal nierdzewna w gat. 304. Sam tego nie spawałem ale zleciłem to firmie...
      2024-02-08, 23:09
    • bastion
      Słowacja, Bratysława, Osvetova 2, Pivovar Brewer.
      bastion
      Browar restauracyjny który działa w dzielnicy Ruzinov, w ciągu swojej krótkiej historii zdążył zmienić już nazwę. Został umiejscowiony w budynku z lat 30-tych ubiegłego wieku, w którym mieścił się jakby to nazwać, robotniczy dom kultury. Początek działalności w roku 2018, był pod...
      2020-05-29, 20:56
    • Javox
      Frontaal, Bulldog
      Javox
      IPA z Holandii. Alko 6,0%, IBU 35.
      Chmiele: Citra, Mosaic, Centennial, Cascade.

Piana - więcej na starcie potem cienka, niepełna warstewka.
      Lacing - niewiele.
      Gaz - średni.
      Barwa - zamglony jaśniejszy pomarańczowy.
      Aromat - cięższe gorzkawe zioła, egzotyka....
      2020-09-04, 23:30
    • DraveS
      Jak uzyskać opinię o Piwie
      DraveS
      Hej jestem w sumie początkujący, za mną 7 warek. Taka mnie naszła rozkmina, bo obejrzałem nowe 1000IBU Kopyra w którym mówi, że ciężko jest w domu uwarzyć lepsze piwo niż w sklepach (bo są teraz takie dobre). Właśnie degustuję swoją najnowszą warkę (a miałem chwilę przerwy i piłem...
      2020-06-25, 18:46
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...