Bulldog Brewer V3

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• e-prezes
    Amarcord, Bad Brewer IPA
    e-prezes
    "Bad Brewer" to linia piw warzonych w Birra Amarcord. Przez chwilę myślałem, że to jakiś pseudo kontrakt, bo na mapie Pendiego jest googlowska "szpilka z kieliszkiem" obok lokalizacji browaru Armacord, a sam adres jaki podano na stronie badbrewer.com to hala targowa w Riminii....
    2023-02-14, 18:08
  • waldi1803
    Anti Burn Jet Mod - Anty-przypalacz dna kociołka
    waldi1803
    witam!!! do sprzedania 2 szt. anty-przypalacz dna, szczegóły w linku:

https://www.youtube.com/watch?v=_euwE8qhZn0

Robiłem pod siebie ale zostało mi materiału więc 2 szt. mam na zbyciu. Oczywiście stal nierdzewna w gat. 304. Sam tego nie spawałem ale zleciłem to firmie...
    2024-02-09, 00:09
  • bastion
    Słowacja, Bratysława, Osvetova 2, Pivovar Brewer.
    bastion
    Browar restauracyjny który działa w dzielnicy Ruzinov, w ciągu swojej krótkiej historii zdążył zmienić już nazwę. Został umiejscowiony w budynku z lat 30-tych ubiegłego wieku, w którym mieścił się jakby to nazwać, robotniczy dom kultury. Początek działalności w roku 2018, był pod...
    2020-05-29, 21:56
  • Javox
    Frontaal, Bulldog
    Javox
    IPA z Holandii. Alko 6,0%, IBU 35.
    Chmiele: Citra, Mosaic, Centennial, Cascade.

Piana - więcej na starcie potem cienka, niepełna warstewka.
    Lacing - niewiele.
    Gaz - średni.
    Barwa - zamglony jaśniejszy pomarańczowy.
    Aromat - cięższe gorzkawe zioła, egzotyka....
    2020-09-05, 00:30
  • DraveS
    Jak uzyskać opinię o Piwie
    DraveS
    Hej jestem w sumie początkujący, za mną 7 warek. Taka mnie naszła rozkmina, bo obejrzałem nowe 1000IBU Kopyra w którym mówi, że ciężko jest w domu uwarzyć lepsze piwo niż w sklepach (bo są teraz takie dobre). Właśnie degustuję swoją najnowszą warkę (a miałem chwilę przerwy i piłem...
    2020-06-25, 19:46
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...