sprzedam kocioł zacierno warzelny Cobra craft brewer 25

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • toh11
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2016.03
    • 87

sprzedam kocioł zacierno warzelny Cobra craft brewer 25

Jak w temacie pilnie sprzedam kocioł zacierno-warzelny Cobra. Sprzęt używany (8 warek), sprawny działający. Do sprzętu dorzucam usprawnienia w postaci hopstoper i dodatkowa siateczka jak na zdjęciach. Będę zadowolony z ceny 1350 zł
    Attached Files
  • toh11
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2016.03
    • 87

i jeszcze chłodnica zanurzeniowa w zestawie

Comment

Related Topics

Collapse

• zasada
      [SPRZEDAM} Zestaw zacierno-warzelny (Lidl, zawór, mieszadło, emalia, chlodnica)
      zasada
      Pozbywam się zestawu, który towarzyszył mi plus minus od początku przygody z piwowarstwem domowym, tj od połowy 2013 roku. Całość 500 złych, poszczególne elementy wycenione poniżej.

W skład zestawu wchodzą:
      • kociołek elektryczny Lidl LCD z rozwierconą dziurką i skręconym zaworem kulowym
      ...
      2021-04-06, 12:43
    • Portomordo0203
      [Sprzedam] - Grainfather G30 rok 2020
      Portomordo0203
      Dzień dobry,

Mam do sprzedania kocioł zacierno-warzelny firmy Grainfather, model G30 dla warek o wielkości 20-25 litrów do warzenia piwa w warunkach domowych.

Cena: 2 500,0 zł

Urządzenie kupione było w styczniu 2020 roku w sklepie internetowym twójbrowar.pl (mam...
      2024-07-30, 12:15
    • dadek
      Karlštejn 109, 1.Karlštejnský mikropivovar
      dadek
      Karlštejn to jeden z najbardziej znanych i odwiedzanych przez turystów zamków w Czechach. Podążają oni ku niemu w górę wzdłuż Budňanského potoku jedyną główną ulicą miasteczka pełną knajpek, restauracji i sklepików z pamiątkami. W jednym z nich w połowie 2020 roku oficjalnie zaczął...
      2022-10-02, 22:04
    • mat_bro
      Automatyczny kocioł zacierno-warzelny
      mat_bro
      Nadszedł czas, żeby pochwalić się owocem prawie rocznej pracy nad naszym (moim i kolegi) "automatycznym" kotłem zacierno-warzelnym. Na tę chwilę zrobiliśmy 3 sztuki (dwie 25 i jedną 35l). Teoretycznie można by powiedzieć - kolejny klon braumeistera. I w sumie jeśli chodzi o zasadę...
      2017-02-05, 02:56
    • dadek
      Nová Paka, Pivovarská 400, Pivovar Nová Paka
      dadek
      Browar jak i jego piwa są ogólnie znane w Polsce i dość dobrze dostępne, szczególnie bogaty asortyment jest do kupienia we Wrocławiu. Tak więc wizyta naszej ekipy w Nové Pace była podyktowana nie tyle chęcią spróbowania znanych nam piw, co zwiedzenia zabytkowego browaru powstałego w 1872...
      2022-07-02, 01:16
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...