Cobra CB 3 - wyłącza się podczas zacierania (problem)

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • toh11
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2016.03
    • 87

Cobra CB 3 - wyłącza się podczas zacierania (problem)

Jak w temacie, podczas zacierania (moc 1800 W, 30 min. pracy) wyłącza się kociołek. Kociołek nie jest gorący.
    Spotkał się ktoś z takim problemem ? jak go rozwiązaliście? Zaznaczam że gwarancja już dawno minęła .

Related Topics

Collapse

• ART
    Szwecja, Karlskrona, Ronnebygatan 38, Imperial Brygghus
    ART
    Zaraz po prawej stronie od wejścia do multitapu The fox and anchor, za przeszkloną witrynką znajduje się niedawno uruchomiony nanobrowarek Imperial Brygghus. Jest on związany z rzeczonym lokalem, ale ma też swoj malutki "taproom". Salka dla gości jest tuż za szybą witryny a w niej...
    2023-10-17, 18:06
  • szalkos
    Proszę o szybką poradę! Zepsuty termometr podczas zacierania
    szalkos
    Właśnie warze kolejną warke i podczas zacierania na 62 stopniach zepsuł mi się termometr. Jest święto wiec nie jestem w stanie go dzisiaj kupić. Jak wyjść z tej sytuacji? Proszę bardzo o pomoc kogoś doświadczonego.
    2017-01-06, 11:33
  • fligiert
    Kociołek oneConcept Hopfengott
    fligiert
    Czesc,
    Chciałbym zakupić taki kociołek, zastanawiałem się nad klarsteinem ale w porównaniu z tym oszczędność wynosi £100. Jest to dla mnie sporo. Czy ktoś używa kociołka tej firmy i mógłby mi opisać wady zalety? Czy pompa jest taka ważna czy może zakup kociołka bez pompy dużej...
    2019-05-21, 14:05
  • Magyars
    Hefeweizen - problemy z fermentacją burzliwą
    Magyars
    Witam, opiszę krótko cały proces zacierania i fermentacji, a później napiszę w czym tkwi problem. (Jest to moje 1. warka)

50% słód pszeniczny
    50% słód pilzeński
    Drożdże Fermentis Safbrew WB-06
    Chmiel na goryczkę Hallertau Tradition

BLG początkowe...
    2019-12-17, 08:06
  • Serokomlak
    Islandia, Breiðdalsvík, Sólvellir 23, Beljandi Brugghus
    Serokomlak
    Breiðdalsvík (130 mieszkańców), to jedna z głównych miejscowości w regionie Fiordów Wschodnich na Islandii.[Pogoda latem jest tu taka, jak obecnie w Polsce. Niemniej w słoneczny - sierpniowy dzień, widzieliśmy tu jedyną podczas pobytu na wyspie osobę "opalającą się" z nagim torsem. ]
    ...
    2024-10-13, 00:06
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...