Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shlangbaum
leżakowanie i spożycie z KEG - jak w praktyce?
Collapse
X
-
-
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika WesolyNa obwodzie pod kołnierzem jest pierścień sprężynowy, trzeba we wszystkie dziurki wetknąć coś, aby pierścień puścił i fitting wychodzi...Mniej książków więcej piwaComment
-
Witam,
Zauważyłem twój post między innymi o otwieraniu keg-ów, mam problem, a dokładniej mam jednego kega ale nie posiadam żadnego „sprzętu” do jego otworzenia, czy istnieje jakiś „przenośny” sprzęcik? Czy można gdzieś to wypożyczyć? [Kraków], bardzo bym prosił pomoc,
z góry dziękuję,
pozdrawiam RobertComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika rob911Witam,
Zauważyłem twój post między innymi o otwieraniu keg-ów, mam problem, a dokładniej mam jednego kega ale nie posiadam żadnego „sprzętu” do jego otworzenia, czy istnieje jakiś „przenośny” sprzęcik? Czy można gdzieś to wypożyczyć? [Kraków], bardzo bym prosił pomoc,
z góry dziękuję,
pozdrawiam RobertComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika rob911jest to keg ŻywcaLast edited by Shlangbaum; 2006-11-30, 09:17.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumPytam o otworek nie o właściciela ZObacz to zdjęcie i powiedz http://www.browar.biz/forum/showpost...5&postcount=66Comment
Comment