W ofercie Browamatora pojawił się śrutownik Porkert – produkowany w Czechach. Czy ktoś może miał możliwość sprawdzenia tego urządzenia i podzieli się opinią?
Śrutownik stołowy Porkert
Collapse
X
-
Wczoraj widziałem ten śrutownik w działaniu podczas Wrocławskich Warsztatów Piwowarskich. Śrutuje szybko i czynność nie wymaga zbytniego wysiłku. Co do jakości śrutowania, wszyscy obecni zgodzili się, że nie ma żadnych zastrzeżeń. Przy takiej cenie śrótownik wart jest polecenia.
Pozdrawiam.Maciek
Szukam przytulnego kącika do palenia fajki... ;-)
Comment
-
-
mjp napisał(a)
Wczoraj widziałem ten śrutownik w działaniu podczas Wrocławskich Warsztatów Piwowarskich. Śrutuje szybko i czynność nie wymaga zbytniego wysiłku. Co do jakości śrutowania, wszyscy obecni zgodzili się, że nie ma żadnych zastrzeżeń. Przy takiej cenie śrótownik wart jest polecenia.
Pozdrawiam.
Comment
-
-
may napisał(a)
Już po śrutowaniu. Słód karmelowy jasny gotowy do zacierania kolejnej warki: Koźlak wg. receptury elroya.
Nie ukrywam, że jestem ciekaw wyników testu, bo też kupiłem Porkerta, ale na razie został tylko dokładnie wykąpany.
A co do Koźlaka - podzielisz się recepturą? Jakoś nie trafiłem z wyszukiwarką.
Comment
-
-
Rolek napisał(a)
Masz jakieś zbliżenie na śrutę? Chętnie rzuciłbym okiem na to.
Nie ukrywam, że jestem ciekaw wyników testu, bo też kupiłem Porkerta, ale na razie został tylko dokładnie wykąpany.
A co do Koźlaka - podzielisz się recepturą? Jakoś nie trafiłem z wyszukiwarką.
A co do receptury myslę, że lepiej będzie jak zgłosisz się do erloya.
Comment
-
-
Rolek napisał(a)
[B]Dziękuję i czekam.
Cóż, czasem o najbardziej oczywistych rozwiązaniach się nie pomyśli .
Pytanie do Maya.
1. Jak z prędkością mielenia?
2. Z czego wykonane są elementy mielące
Pozdrawiam
Comment
-
-
elroy napisał(a)
Podeślę Ci na PW wieczorkiem recepturę.
Pytanie do Maya.
2. Z czego wykonane są elementy mielące
Comment
-
-
elroy napisał(a)
1. Jak z prędkością mielenia?
elroy napisał(a)
2. Z czego wykonane są elementy mielące
Comment
-
Comment