Czy ktoś z Szanownego Grona wie gdzie można pozyskać skrzynki na butelki patent 0,66 l (po Fisher, Gold itp.). A jeśli jest to praktycznie nieosiągalne (jak sądzę), może jakieś inne pomysły? może starego typu skrzynki po mleku? niestety jak na razie używam tekturowych pudełek wysępionych w marketach ale kiedys moze się to skończyc katastrofą... oczywiscier można nie używac patent 0,66 ale sa one optymalne w browarze domuwym...
problem skrzynek 0,66
Collapse
X
-
A czy one na pewno są transportowane w skrzynkach? W Polsce nie są to butelki zwrotne, zatem wątpię.
Najpewniej pakowane są w zgrzewkach z tekturowym spodem.(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
-
-
Od znajomego, który likwidował sklep spożywczy otrzymałem dwie skrzynki plastikowe po....... winie marki wino (dla mniej zorientowanych: popularne jabole, siarczany, kwasy czy jak kto woli mózgojebce). W tych to transporterach przechowuję swoje butelki 0,66 litra. Pasują na wysokość i szerokość. Do jednej takiej skrzynki wchodzi 15 butelek. Muszę przyznać, że te dwie skrzynki to dla mnie zbyt mało. Życzę powodzenia w poszukiwaniach.
Comment
-
-
Serdeczne dzięki za info, wiem w takim razie gdzie muszę skierować swoje kroki miałem cichą nadzieję ze uda się wyczaić takie skrzynki z jakiegoś złomu za friko, ale jeśli one są z kaucją (chociaż nie wyobrażam sobie żeby ktoś kupował 15 jaboli razem ze skrzynką ) to pewnie będzie to trudne...
Comment
-
Comment