z ostatniej podróży do Niemiec przywiozłem sobie kontenery do piwa - dzielone na pół. Mała rzecz (znana zapewnie) a cieszy szczególnie gdy trzeba przydzwigać 20 - 40 piw w odleglejsze miejsce. Do kupienia w niemieckich hurtowniach napojów. W jednej miałem problem z kupieniem 4 pustych kontenerów (i butelek zamykanych na korek też) więc w następnym załadowałem do tych kontenerów kilka gatunków piwa i było OK. Jeśli kogos interesuje to zamieszczę zdjęcie. Cena 3 EURO
kontener na piwo
Collapse
X
-
Ja polecam zdobywać kontenery w marketach typu Kaufland. W Krakowie bez żadnych problemów kupowałem kraty na euro po 2 zł i na NRW po 8 zł. Nie trzeba nawet piwa kupować. Po prostu pakowałem do wózka dwie skrzynki na przykład i szedłem do kasydzięki czemu mam za kilkanaście złotych porządek w piwnicy
Comment
Related Topics
Collapse
-
Mam do sprzedania zestaw startowy do domowej produkcji piwa; W skład zestawu wchodzą:
- pojemnik fermentacyjny 33 litry z pokrywą
- pojemnik fermentacyjny 33 litry z pokrywą oraz kranik
- termometr analogowy
- ballingometr / areometr / cukromierz 0-25º BLG wraz ze szklaną...2 Photos-
Channel: Targowisko piwowarskie
2024-09-15, 11:09 -
-
Cześć,
Sprzedam sprzęt domowy:
18 skrzynek na piwo, ok 10 skrzynek z butelkami. Butelki są w większości czyste, bez etykiet, mogą byc zakurzone. Część 330ml, część 500ml. Dla zainteresowanego sprawdzę dokładnie ile czego tam jest.
Butelki litrowe z grubego szkła z zamknięciem...-
2023-07-27, 18:05 -
-
Witam, mam trochę skrzynek (na pewno 5) wraz zbutelkami.
butelki bez etykiet, trochę przykurzone.
Oddam w dobre ręce, w zamian chętnie jakieś domowe piwko bym przygarnął.
tel . 509053616, jek nie odbieram napisać oddzwonię.
lokalizacja Wrocław - Krzyki-
-
-
Mam do sprzedania 6 skrzynek z butelkami (różne rodzaje). Cena 20 zł/szt. Odbiór osobisty, mogę podwieźć w okolice Polkowic lub Lubina.
-
2024-03-10, 18:49 -
-
Sprzedam 3-4 skrzynki z butelkami.
15 zl/skrzynkę.
Odbiór osobisty-Kiełczów pod Wrocławiem.
tel. 663882727
Tomasz.
Ogloszenie grzećnościowe...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2021-08-25, 15:03 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment