Duża chłodnia

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Alchemych
    Porucznik Browarny Tester
    • 2003.12
    • 349

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kangurpl
    Absolutnie nie mam pojęcia ale budynek w którym mieszkam był ocieplany styropianem grubości 10 cm. Efekt przeszedł moje oczekiwania. Czuje się różnicę zarówno zimą jak i latem.
    W takim razie zaizoluję 5-ką i zobaczymy jaka będzie efektywność.

Comment

Related Topics

Collapse

• Javox
      Tyskie, Kanał Sportowy
      Javox
      Wynalazek z większą ilością wody.... do poziomu alkoholu 4,6%

Aromat - minimalna zbożowość.
      Smak - lekko słodkawe, zbożowo plus jakby ryżowe, mini goryczka.

Sport lager.... co to za płaskie i bez wyrazu piwo ...
      2023-06-30, 20:20
    • darekd
      Giesinger, Munique Heller Bock
      darekd
      Monachijski browar z historią od 2006 r. Zaczynali bodaj w garażu a po kilkunastu latach uruchomili nowy, duży zakład.

https://www.giesinger-braeu.de/

6,6% alk.

Aromat - słodowy z dojrzałymi różnymi śliwkami (słodsze, ale nuta kwaskowa też), ciut miodu,...
      2025-01-05, 22:21
    • dadek
      Zator, Stanisława Staszica 33, Browar Brokreacja
      dadek
      Długo czekaliśmy ale się doczekaliśmy. W połowie września chłopaki z Brokreacji mogli pochwalić się pierwszą warką uwarzoną we własnym browarze. Był to Pils (10°Blg, 4,5%) o nazwie First Batch, którego oczywiście nie omieszkaliśmy spróbować jako pierwszego w czasie naszej...
      2024-11-19, 04:20
    • dadek
      Holandia, Utrecht, Europalaan 2 C, Brouwerij De Kromme Haring
      dadek
      W Utrechcie browarów nie brakuje, jednak ja wpadłem do tego miasta 19.07.2023 tylko na kilka godzin więc musiałem dokonać wyboru. Po zwiedzeniu pięknej starówki, na piwo postanowiłem pójść zupełnie gdzie indziej, z dala od tłumów i turystów.
      Powstały w 2016 roku browarek De Kromme...
      2023-09-07, 00:42
    • heckler
      Černilov, Černilov 350, Pivovar Gryf
      heckler
      Černilov to gmina w Czechach, w powiecie Hradec Králové i to tam w kwietniu 2022 roku został otwarty browar Gryf. Właścicielem i sladkiem zarazem jest sympatyczny, były piwowar domowy Robert Čáp.

Browar mieści się w byłym, przebudowanym garażu na prywatnej posesji, gdzie również...
      2023-08-24, 06:13
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...