Gdzie kupić papier etykietowy

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Domaszkow
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2005.08
    • 21

Chyba tak zrobię,
    jeżeli podam im tam rozmiar który potrzebuję to mi to potną??
    (mam nadzięję że moja drukarka ma opcję dopasowania rozmiaru papieru do tego co mi potną)

Comment

• fteo
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2003.05
      • 1139

z formatu 63x88cm wyjdzie 9 arkuszy minimalnie mniejszych od A4
      http://lotnictwo.net.pl/
      http://www.flightradar24.com/
      http://www.airshow.sp.mil.pl/

Comment

• Rolek
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2001.08
        • 1038

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Domaszkow
        Chyba tak zrobię,
        jeżeli podam im tam rozmiar który potrzebuję to mi to potną??
        (mam nadzięję że moja drukarka ma opcję dopasowania rozmiaru papieru do tego co mi potną)
        Upewnij się (po prostu zadzwoń - oni nie gryzą, to jest najnormalniejszy salon papierniczy obok hurtowni), czy dysponują gilotyną. Jeśli takową mają - potną arkusze na taki format, jaki będziesz potrzebował. Oczywiście pewne minimum istnieje, ale A4 w tym minimum się mieści

Comment

• Domaszkow
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          • 2005.08
          • 21

Dzięki, załatwione

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
            Niemcy, Erlangen-Kosbach, Am Deckersweiher 24, Hofbräu Oberle
            dadek
            Adres browaru niby w Erlangen ale jest to wieś włączona w obszar miasta odległa o ponad 7 km od głównego dworca kolejowego. Spod niego należy najpierw jechać autobusem 286 do przystanku Büchenbach-Lindenstraße i przesiąść się na linię 298 (w godzinach 10-16) lub 287 (poza 10-16). Te autobusy...
            2025-02-09, 23:58
          • dadek
            Niemcy, Erfurt, Zum Güterbahnhof 20, Heimathafen - Erfurter Braumanufaktur
            dadek
            Funkcjonujący od 2017 roku browarek umiejscowiono w starych magazynach kolejowych z czerwonej cegły. Z głównego dworca kolejowego kierujemy się równolegle do torów w kierunku wschodnim przez Kurt Schumacher Straße, przechodzimy mostem przez Gerę i dalej prosto brukowaną ulicą przez tereny...
            2025-01-12, 18:42
          • ART
            Poznań, Cybińska 13/1, Tam gdzie zawsze
            ART
            Pewnie nic nowego dla miejscowych, dla mnie jak najbardziej. Nieco poza standardowym szlakiem w Poznaniu - taka fajna gastro-enklawa pomiędzy rondem Śródka a Ostrowem (Ostrowiem?) Tumskim w Poznaniu mi się objawila. A tam na ten przyklad silnie związany z Browar Za Miastem przyjazny lokal gdzie...
            2023-06-18, 15:10
          • Serokomlak
            Islandia, Egilsstaðir, Fagradalsbraut 25, Austri Brugghús
            Serokomlak
            Egilsstaðir to miasteczko (zamieszkałe przez ok. 2,5 tys. mieszkańców) będące komunikacyjnym centrum środkowo-wschodniej Islandii, które jest zwornikiem w regionie Austurland. Z Egilsstaðir można udać się do Seyðisfjörður - portu (można tu kupić ciekawe piwa warzone dla miejscowych sklepów...
            2024-10-27, 00:16
          • dadek
            Czechy, Hlízov 230, Pivovar Holanďan
            dadek
            Przybyłem do Hlízova w piękną, upalną sobotę 12.08.2023. Dojazd zapewniają pociągi osobowe jeżdżące na odcinku Kolín - Kutná Hora, z przystanku kolejowego do browaru jest 200 m.
            Browarek oficjalnie polał swe pierwsze piwa w październiku 2022. Powstał on na terenie dawnego majątku...
            2023-11-03, 00:29
          • Loading...
          • Koniec listy.
          Przetwarzanie...