KEG jako kocioł zacierno-warzelny, proszę o radę

Collapse
X
 
  • Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • darko
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.06
    • 2078

    #31
    O jakich tackach mówisz? Może daj jakiś link bo nic mi nie przychodzi do głowy.

    Comment

    • abratek
      Szeregowy Piwny Łykacz
      • 2005.08
      • 27

      #32
      kurcze nie mam nic pod reką (tylko jedną fotkę), są dostępne w marketach (np.Makro) w różnych wielkościach, coś można z tego wyciąć
      Attached Files
      Last edited by abratek; 2005-08-26, 18:04.

      Comment

      • Krzysiu
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2001.02
        • 14936

        #33
        Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika naczelnik
        ... Z grubsza rzecz ujmując, gęsty zacier ma konsystencję zbliżoną do zaprawy tynkarskiej...
        Mała dygresja - w gwarze murarskiej zaprawa nazywa się "malta", co wywodzi się z podobieństwa samej zaprawy i zacieru, jak i procesu ich przygotowywania.

        Comment

        Przetwarzanie...
        X