O jakich tackach mówisz? Może daj jakiś link bo nic mi nie przychodzi do głowy.
KEG jako kocioł zacierno-warzelny, proszę o radę
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika naczelnik... Z grubsza rzecz ujmując, gęsty zacier ma konsystencję zbliżoną do zaprawy tynkarskiej...Comment
Related Topics
Collapse
-
Wyczaiłem na alegroszu taki kocioł z kega, co myślą bardziej doświadczeni piwowarzy, warto to brać czy raczej się nie sprawdzi?
https://allegro.pl/oferta/keg-50l-z-...ce-14834254448...-
Channel: Sprzęt
-
-
Browar jak i jego piwa są ogólnie znane w Polsce i dość dobrze dostępne, szczególnie bogaty asortyment jest do kupienia we Wrocławiu. Tak więc wizyta naszej ekipy w Nové Pace była podyktowana nie tyle chęcią spróbowania znanych nam piw, co zwiedzenia zabytkowego browaru powstałego w 1872...
-
Channel: Czechy
-
-
W Strakonicach bywałem wielokrotnie, w browarze (a raczej na jego dziedzińcu) również, jednak nigdy nie było okazji zwiedzić go wewnątrz. Zawsze było albo za późno, albo zwiedzanie w momencie uczestnictwa naszej ekipy w piwnej imprezie akurat nie było w jej programie.
Świetna okazja...-
Channel: Czechy
-
-
Jak w temacie pilnie sprzedam kocioł zacierno-warzelny Cobra. Sprzęt używany (8 warek), sprawny działający. Do sprzętu dorzucam usprawnienia w postaci hopstoper i dodatkowa siateczka jak na zdjęciach. Będę zadowolony z ceny 1350 zł...
-
Channel: Sprzęt
-
-
Wielu na pewno znany piwowar Tomek "Bigos" Biegański, pracujący wcześniej w gdańskiej Brovarni a potem w Nowym Browarze we Wrzeszczu, pół roku temu podjął pracę głównego piwowara w browarze Egerer w Dolnej Bawarii. Nie jest codziennością by w tak tradycyjnie piwnym kraju cudzoziemiec...
-
Channel: Niemcy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment