Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie coś o kociołkach (właściwie to już nie kociołkach, a kotłach) do zacierania o objętości większej niż 30l? Mam na mysli warki objętości np. 100l. Będę bardzo wdzięczny za podpowiedzi.
kociołki do zacierania >=100l
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika BroWarszawskiKtokolwiek widział, ktokolwiek wie coś o kociołkach (właściwie to już nie kociołkach, a kotłach) do zacierania o objętości większej niż 30l? Mam na mysli warki objętości np. 100l. Będę bardzo wdzięczny za podpowiedzi. -
Jest w czym wybierać! Dzięki! Szukam teraz czegoś bardziej okazyjnego - czyli za dużo dużo mniej (1-2 tys. zł)Comment
-
Related Topics
Collapse
-
Sint Gillis to bardzo przyjemna dzielnica Brukseli. Piękne stare kamienice przy wąskich jednokierunkowych uliczkach i równie wąskich chodnikach, co jednak nie przeszkadza by były obsadzone drzewami, a niektórymi przebiegały dwutorowe linie tramwajowe
. Wszędzie jest w górę lub w dół i to...
-
Channel: Belgia
-
-
Witam.
Wczoraj zrobiłem swoje drugie piwko, pierwsze z zacierania. Piwko pszeniczne z zestawu BA,Hefeweizen Jasne pszeniczne 13blg. Oczywiście,nie obyło się bez problemow i przemyśleń.- słód Weyermann® pszeniczny jasny - śrutowany,
- słód Weyermann® pilzneński - śrutowany,
- słód Weyermann®
-
Channel: Twoje warzenie
-
Cześć, szykuje się do uwarzenia klasyka z Marynką i Lubelską.
Zasyp:
Słód pilzneński 4 kg
Słód monachijski 1 kg
Chmiele:
Lubelski 50 g
Marynka 50 g
Drożdże:
US-05
Zacieranie:
50*C...-
Channel: Kołyska piwowarska
-
-
Witam,nie potrafię dodać tutaj zdjęc,pokazuje mi komunikat coś tam not upload.chce wrzucić z pliku z galeri
-
Channel: Komentarze, propozycje i pytania
-
-
Zachęcam do wprowadzania informacji o nadchodzących wydarzeniach w naszym piwnym świecie.
Żeby Wydarzenia wyświetlały się odpowiednio także na liście nadchodzących imprez trzeba poprawnie wypełnić formularz nowego wpisu.
Najpierw wybór najodpowiedniejszego działu...-
Channel: Imprezy, promocje, wydarzenia
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment