mam pytanie......mam w garażu ok 20 KEG po sprit-cie lub pepsi......chyba 10 lub 15 litrów.....czy wiecie moze gdzie takie Kegi mozna sprzedac...niektore z nich sa pelne mysle ze maja ok 5 lat......oryginalnie zaplombowane.....pozdrawiam
KEGi do pepsi
Collapse
X
-
Jak niedrogo to kilka sam bym kupił. A skąd jesteś?
Wpisz dane do profilu (kliknij tego faceta z wąsami u góry) to wszyscy będą wiedzieli skąd jesteś.Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Related Topics
Collapse
-
Witam, mam do sprzedania kegi po piwie w bardzo dobrym stanie (10 sztuk x 30L + 1 sztuka 50l); Głównie Beck's,Pilsner, Żywiec, Okocim oraz Browar Szczecin S.A. (50l)
Kegi oczywiście z legalnego źródła;
Wojewodztwo slaskie
T:576046066...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2022-04-25, 11:07 -
-
Witam, kupiłem dziś te dwa piwa i mam pytanie skąd one są?
Na puszce pisze, że jedna jest rozlewana i puszkowana w Niemczech, a druga w Holandii.
Ale czy one są produkowane do Ekwadoru?
W opisie na puszkach jest już w innym języku i pojawia się nazwa kraju "Ekwador"...3 Photos-
Channel: Identyfikacja
-
-
Siglufjörður - miast(eczk)o (niespełna 1,2 tys. mieszkańców) - najbardziej wysunięte na północ w Islandii, na półwyspie Tröllaskagi, na brzegu fiordu o tej samej nazwie, który łączy się z Oceanem Arktycznym. Siglufjörður otaczają szczyty górskie sięgające 900–950 m n.p.m.
...-
Channel: Islandia
2024-10-06, 01:35 -
-
Ilość: 3 szt.
Cena 160 zł/szt
odbiór najchętniej osobisty, przy zakupie 3 szt może być z wysyłką kurierem (koszty pokrywa kupujący).
Chętnych zapraszam na priv-
Channel: Targowisko piwowarskie
-
-
Sprzedam 10 kegów pepsi, 8 wysokich (630x210) i dwa niższe (560x230).
Kegi wysokie - dwa bez zaworów. Oba niskie z zaworami ( dekle można zamienić).
W kegach moga być resztki napojów, odgazowane.
Najchętniej odbiór osobisty Warszawa. Wysyłka - 15 pln ( do dwóch kegów)...-
Channel: Targowisko piwowarskie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment