Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_Alehouse
Promocja w BA
Collapse
X
-
browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzyFermentor z kranikiem Coopersa, fermentor z rurką fermentacyjną Coopersa, plastikowe mieszadło Coopersa, termometr ciekłokrystaliczny Coopersa, areometr Coopersa, cylinder pomiarowy Coopersa, kapslownica Greata, wężyki z rurką do rozlewu Coopersa, myjka do butelek Coopersa, środek dezynfekcyjny Coopersa, kapsle Coopersa oraz porcja nachmielonego ekstraktu słodowego Heritage Lager?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_AlehouseNo tak. Zajrzyj tam, zobaczysz że całość jest na dodatek zapakowana w pudło Coopersa Wcale nie wydaje mi się to dziwne, wg mnie to raczej Browamator budując przed paroma laty swe zestawy wzorował się na innych. Może właśnie na Coopersie.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Nie wiem, czy wcześniej był ten odnośnik, ale teraz zauważyłem, że pod opisem zestawu jest:
"Oryginalne polskie zestawy startowe BROWAMATOR w korzystnej cenie: zapraszamy TUTAJ"
Zesgawy startowe BA dają radę, nie wiem po co dodawć coopersa(za taką cenę) do oferty, ale może ktoś to kupuje.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marcin_wcZesgawy startowe BA dają radę, nie wiem po co dodawć coopersa(za taką cenę) do oferty, ale może ktoś to kupuje.
Comment
-
-
Ostatnio w BA była promocja dotycząca gotowych zestawów surowców. Był wśród nich porter. I właśnie tu mi coś nie pasuje. Czy porterem można nazwać piwo w skład którego wchodzą:
-słod pilzneński 3,6kg
-słod karmelowy ciemny 0,2kg
-słod barwiący 0,2kg
-chmiel goryczkowy 25g (granulat)
-chmiel aromatyczny 25g (granulat)
-drożdże Safale S-04 11,5gJeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
-
Tja, bo to porter angielski.Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
Portery bałtyckie, owszem.Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
Comment