Jestem ciekaw opini użytkowników takiej zabawki. Dostępna jest w ofercie browamatora. Zastanawiam się nad ułatwieniem sobie dezynfekcji butelek Pytanie tylko czy warto. Używa to ktoś ? Jak się sprawdza ?
Ja używam.. bardzo fajna zabawka, szczególnie w połączeniu z suszarką do butelek. Zajmuje mało miejsca, a w porównaniu z piekarnikiem, czy parzeniem wrzątkiem - to jego używanie jest super. Jeśli masz gdzie suszyć butelki, to tak jak pisał Maidenowiec zraszacz też będzie dobry.
Jednak dla mnie sterylizator ma taką przewagę, że mogę na dwie ręce: butelka w prawej na sterylizator - na suszarkę, butelka z lewej ręki w tym czasie na sterylizator itd. Przy 40 szt lub 60 to działa błyskawicznie. Jak taśma w "Światłach Miasta"..
Ja butelki myję płynem do mycia naczyń, płuczę gorącą wodą, najgorętszą jaką mogę ustawić na piecu i jest OK. Nic się jeszcze nie popsuło.
Milicki Browar Rynkowy Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2
"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson No Hops, no Glory :)
"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson No Hops, no Glory :)
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika DanielJakubowski
... Zastanawiam się nad ułatwieniem sobie dezynfekcji butelek Pytanie tylko czy warto. Używa to ktoś ? Jak się sprawdza ?
Kupiłem i tylko zalega mi i zajmuje miejsce
Jakoś nie przekonuje mnie teoria, że resztki środka dezynfekującego w butelce nie mają znaczenia
Jeżeli jesteś zainteresowany to oddam za pół ceny, ew. razem z suszarką o butelek.
Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika DanielJakubowski
Jestem ciekaw opini użytkowników takiej zabawki. Dostępna jest w ofercie browamatora. Zastanawiam się nad ułatwieniem sobie dezynfekcji butelek Pytanie tylko czy warto. Używa to ktoś ? Jak się sprawdza ?
Używam go razem z suszarką do buteleki nie żałuję zakupu. Przyspiesza i ułatwia pracę. Podejrzewam, że bez niego również bym sobie poradził. Jak masz kasę to kupuj.
To bez wątpienia najbardziej oryginalny i jedyny taki browar w České Republice. Małżeństwo Jitka i Libor Ilčíkoví z piwami Wild Creatures dali się po raz pierwszy poznać polskim spijaczom sztosów na festiwalu Beer Geek Madness w listopadzie 2019 roku. Wtedy to odbywał się on pod hasłem...
Jedyny klasztor trapistów w Anglii i jedyny browar trapistów w Wielkiej Brytanii!
Opactwo założone w 1835 i prawdopodobnie mnisi warzyli tam piwo w XIX w. Jednak współczesny browar pierwszą warkę wypuścił w 2018 r. (wcześniej mnisi prowadzili mleczarnię). Do lata 2019 r. wyprodukowano...
Piwa z tego browaru są zapewne znane większości bo dostępne również w Polsce, ja też piłem je wielokrotnie. Jednak nigdy nie było okazji zwiedzić zabytkowych wnętrz browaru, a jest to możliwe zasadniczo raz do roku w drugą sobotę września, gdy odbywają się Pivovarské slavnosti. W tym...
Duuużo wody w rzece Utracie upłynęło nim Browar Jabeerwocky wreszcie podjął produkcję piwa. Różne czynniki wpłynęły na to opóźnienie, generalnie są one znane ludziom z piwnej branży, więc nie będę się nimi tu zajmował. W każdym razie dużym zaskoczeniem było dla mnie gdy we wrześniu...
Comment