Jestem ciekaw opini użytkowników takiej zabawki. Dostępna jest w ofercie browamatora. Zastanawiam się nad ułatwieniem sobie dezynfekcji butelek Pytanie tylko czy warto. Używa to ktoś ? Jak się sprawdza ?
sterylizator mechaniczny do butelek
Collapse
X
-
mwojtaszek ma ją w Krakowie ale chyba nie używa Zapytaj go na gg najlepiej (na forum rzadziej bywa).
-
-
Kup lepiej zraszacz do kwiatów. Kosztuje ok. 5 pln, a działa tak samo.Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
Ja używam.. bardzo fajna zabawka, szczególnie w połączeniu z suszarką do butelek. Zajmuje mało miejsca, a w porównaniu z piekarnikiem, czy parzeniem wrzątkiem - to jego używanie jest super. Jeśli masz gdzie suszyć butelki, to tak jak pisał Maidenowiec zraszacz też będzie dobry.
Jednak dla mnie sterylizator ma taką przewagę, że mogę na dwie ręce: butelka w prawej na sterylizator - na suszarkę, butelka z lewej ręki w tym czasie na sterylizator itd. Przy 40 szt lub 60 to działa błyskawicznie. Jak taśma w "Światłach Miasta"..fANIAtic www.faktoria-ukraina.pl
Comment
-
-
Ja butelki myję płynem do mycia naczyń, płuczę gorącą wodą, najgorętszą jaką mogę ustawić na piecu i jest OK. Nic się jeszcze nie popsuło.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacerJa butelki myję płynem do mycia naczyń, płuczę gorącą wodą, najgorętszą jaką mogę ustawić na piecu i jest OK. Nic się jeszcze nie popsuło.
A-ha i Kobietę mam..Last edited by zbysia; 2006-08-17, 13:28.fANIAtic www.faktoria-ukraina.pl
Comment
-
-
Nikomu nie zabraniam pić kawy z ekspresuMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika DanielJakubowski... Zastanawiam się nad ułatwieniem sobie dezynfekcji butelek Pytanie tylko czy warto. Używa to ktoś ? Jak się sprawdza ?
Jakoś nie przekonuje mnie teoria, że resztki środka dezynfekującego w butelce nie mają znaczenia
Jeżeli jesteś zainteresowany to oddam za pół ceny, ew. razem z suszarką o butelek.Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika DanielJakubowskiJestem ciekaw opini użytkowników takiej zabawki. Dostępna jest w ofercie browamatora. Zastanawiam się nad ułatwieniem sobie dezynfekcji butelek Pytanie tylko czy warto. Używa to ktoś ? Jak się sprawdza ?
Comment
-
Comment