Za 11,49 zł kupiłem coś, czego długo szukałem - 4 szklanki do piwek angielskich o poj. 1 pinty (570 ml) . Do nabycia w Tesco na Stalowej/Al. Solidarności.
W ogóle to wielkie dzięki Ci za tą dobrą wiadomość. Chciałem kupić karton szkła Guinness'a na Sylwester za podobną cenę, ale niestety osoba sprzedająca jest poza Warszawą. Już byłem przekonany, że zostaniemy skazani na plastik, bo w kolekcji to każde szkło inne i bez sensu na imprezę brać. A tu taka pociecha Zobaczymy czy w Tesco na Kabatach też są.
Są do nabycia również w Tesco na Kabatach. Co ciekawe, mają tam więcej szkła. Jest taki wynalazek co się zowie "American soda glass" a wygląda jak szkło od Hoegaarden'a.
Mam 5 oryginalnych szklanek Guinnessa - 2 Guinness Brewhouse Series i 3 klasyczne Guinness Draught. Wszystkie ten sam klasyczny kształt i pojemnośc 568 ml czyli 1 pinty. Chcialbym za sztuke 5 zeta. Jesli komus to pasuje to zapraszam po odbior osobisty. Zainteresowanych najlepiej prosze o info na GG lub maila. PW raczej nie bo nie wiem kiedy tu zajrze ponownie.
Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski. Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Odbior oczywiscie w Warszawie
Moja propozycja aktualna do niedzieli.
Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski. Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Cześć,
Sprzedam sprzęt domowy:
18 skrzynek na piwo, ok 10 skrzynek z butelkami. Butelki są w większości czyste, bez etykiet, mogą byc zakurzone. Część 330ml, część 500ml. Dla zainteresowanego sprawdzę dokładnie ile czego tam jest.
Butelki litrowe z grubego szkła z zamknięciem...
Premiera porterów ReCrafta Mentor IV Palo Santo i Mentor IV Jeżyna. Podczas wieczoru także wiele okołopiwnych atrakcji i spotkanie z ludźmi z ReCraftu.
Comment